Iveco, orta ağırlık segmentinde 15 tonluk Eurocargo 4x4’ü CASE standının altyapı bölümünde görücüye çıkardı. Araç, sektör tarafından çok iyi bilinen ürün ailesinin son üyesi ve “2016 Uluslararası Yılın Kamyonu” ödülünün de sahibi.

Yeni Eurocargo 4x4 zorlu off-road koşulları için tasarlandı ve inşaat ile kentsel çalışma alanları için ideal bir çözüm sunuyor.

Ek olarak üç diferansiyel kilidi, kaygan koşullarda çekişi garanti ediyor. 40 – 48 derece arasında değişen sıra dışı darlıktaki direksiyon açısı, Eurocargo’nun kentsel çalışma alanlarında da off-road’da olduğu gibi konforlu olmasını sağlıyor.

Yeni Daily 4x4: Off-road için hazırlandı

Yeni Daily’nin prestijli “2015 Uluslararası Yılın Vanı”  ödülünü alması ve yüksek başarısının ardından Iveco, Yeni Daily 4x4’ü piyasaya sundu. Araç, her türlü zemin koşulunda rahatlıkla ilerleyebiliyor, bu sayede inşaat alanları ve yüksek râkımlı yerlerde çalışan inşaat – bakım şirketleri için ideal bir çözüm sunuyor. Özel off-road şasisi sayesinde güçlü, dayanıklı ve sınıfında rakipsiz. Daily ürün grubunun vazgeçilmezi olan C-kesit şasisiyle her türlü görev için sağlamlık ve özelleştirilebilmeyi garanti ediyor.

Üç diferansiyel kilidi sayesinde en kötü zemin koşullarında dahi Yeni Daily sürücünün konforunu etkilemeksizin çekişi garanti ediyor.

Trakker: Maden ve inşaat sahalarında imkânsızı yeniden tanımladı

Standın madenler için ayrılan kısmında 26 tonluk 6x6 Trakker’ın üç akslı arkadan dökme damperli versiyonu vardı. Maden ve inşaat işleri için tasarlanan Trakker, akıl almaz derecede zorlu arazilerde mükemmel bir performans sunuyor.

Bir uzun dönem yatırımı olan Trakker’ın başta ekstra dayanıklı çelik şasisi olmak üzere her bir parçası güç ve dayanıklılık için seçildi. Araçta, aşırı koşullara dayanıklılığıyla önce çıkan Cursor 9 ve Cursor 13 motorları tercih edildi. Trakker, egzoz gazlarının after-treatment’ı içinse SCR 3 teknolojisini kullanıyor; bu teknoloji bakım periyotlarını minimalize ediyor. Trakker aynı zamanda devrimsel bir üçüncü nesil intarder kullanıyor, bu sayede güvenlik ve kararlılık en yüksek düzeyde. Sınıfında kararlılıkta lider olmak için tasarlanan aracın Toplam Sahiplik Maliyeti ise geliştirmelerle beraber daha da azaldı.

Iveco Astra: Maden sektörü için dünya galası

BAUMA’da dünya lansmanı yapılan Astra HD9 8x6; yandan dökmeli dampere, Euro VI motora ve 60 tonluk brüt ağırlığa sahip. 13 Litrelik FPT Euro VI Cursor motorunu kullanan araç 560 beygir güce ulaşabiliyor ve madencilik işleri için ideal intarder ile tümleşik 16 ileri Astronic ZF vites barındırıyor. Astra HD9’daki teknik çözümler, aracın sağlamlık, güvenilirlik ve dayanıklılığını arttırarak verimliliğe katkı sağlıyor. Madenler, taş ocakları, ağır inşaatlar, petrol, gaz ve ağır nakliye işleri gibi uygulamalar için tasarlanan Iveco Astra HD9 serisinin anahtar değerleri; sağlamlık, çok yönlülük, göreve bağlılık ve yükleme yetenekleri.