Volvo Trucks Türkiye genelindeki 13’üncü servisini Kocaeli Çayırova’da açtı. 16 Ekim’de açılışı yapılan Volvo Trucks yeni yetkili servisi Artife Servis One’ın açılışı ile marka Anadolu yakısında daha hızlı çözümler sunacak. Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks ile başlayan işbirliklerinde hedefledikleri şekilde ilerlediklerini belirterek, “Doğru ürünü doğru fiyatla müşterilerimize sunmayı ve güçlü kaliteli bir servis ağına sahip olmayı amaçlıyorduk. Aradan geçen 1,5 yılda bunu hedefimizi yakaladık.” dedi.

Volvo Trucks’ın yeni yetkili servisi Artife Servis One 16 Ekim’de yapılan açılışla hizmete girdi. Çok sayıda davetlinin yer aldığı açılış törenine, Volvo Trucks Doğu Pazarları Direktörü Per Forsberg, Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Artife Servis One Yönetim Kurulu Başkanı Davut Berker ile Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu katıldı.

DOĞRU ÜRÜN DOĞRU FİYAT DOĞRU SERVİS

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka açılış konuşmasında, Temsa ve Volvo Truvks arasındaki iş birliğinin 2017 yılının ocak ayında başladığını belirterek, iş birliği başlangıcında 2 önemli hedefle yola çıktıklarını söyledi ve bunları, “Müşterilerimizi doğru ürünü, doğru fiyatla buluşturmak istiyorduk ve güçlü, kaliteli hizmet ağına sahip olmak istiyorduk.” diye açıkladı. Bu iki hedefi yakalamaktan büyük mutluluk duyduklarını aktaran Zeka, “Bugün ki açılış bizim servis ağımız için çok önemli. Burada yeni servisimiz önemli sorumluluklar alacak ve biz de kendilerine destek vereceğiz.” dedi.

PAZAR PAYI HEDEFİ YÜZDE 10

Volvo Trucks işbirliğinde ayrıca büyüme hedefleri koyduklarını da açıklayan Zeka, şunları söyledi: “Türkiye’de çift haneli Pazar payı hedefliyoruz. Aradan geçen kısa sürede Pazar payımızı yüzde 3’ten yüzde 6’ya çıkardık. Çekicideki Pazar payımızı da yüzde 5’ten yüzde 9’a çıkardık. İnşaat segmentindeki büyümemiz devam ediyor. Bu gelişim bizi cesaretlendiriyor.”

VOLVO TRUCKS İMAJ LİDERİ

Volvo Trucks Doğu Pazarları Direktörü Per Forsberg de yaptığı konuşmada, Volvo Trucks’ın en zorlu çalışma şartlarına göre en dayanıklı ürünleri sunduğunu belirterek, sürdürülebilir taşımacılık için sundukları çözümlerle de öncü olduklarını söyledi. Volvo Trucks’ın elektrikli kamyonlar geliştirdiğini aktaran Forsberg, müşterilerini iş ortakları olarak gördüklerini aktardı. Volvo Trucks’ın imaj lideri bir marka olduğunun altını çizen Forsberg, “Çünkü müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılıyoruz.” dedi.

ARTIFE’Yİ KURDUĞU GÜZLÜ İLİŞKİLER VE ÇALIŞKANLIKLA BİLİYORUZ

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da bir konuşma yaparak yeni servisin sunacağı hizmetlerle ve ilişkilerle önemli bir değer yaratacağına işaret etti. Sektörün çok güçlü olduğunu, ülke hedefinin de tüm kurum ve özel sektörle birlikte ihracat olduğuna dikkat çeken Nuhoğlu, açılışla ilgili de şunları söyledi: “Her zaman iyi şeyler yapılabilir yeter ki ilişkileri iyi kurun ve geleceği iyi tasarlayın. Yatırım yaparken ilişkiyi ön planda tutun. Toplam performansın yüzde 40’ını ilişki belirler. Geri kalanı da kalite belirler. Kalite zaten olmazsa olmazımızdır. Daha sonra da fiyat geliyor. Artıfe’yi yıllardır tanırım. Onların kurduğu ilişkileri ve gösterdikleri çabayı yakından takip ediyorum. Volvo Trucks gibi güçlü  bir markanın burada olması bizi mutlu ediyor. Böyle yatırım yapan insanları hepimizin desteklemesi gerekiyor.”

Artife Servis One Yönetim Kurulu Başkanı Davut Berker katılımlarından dolayı UND Başkanı çetin Nuhoğlu'na plakat takdim etti.

AYNI GEMİDEYİZ

Artife Servis One Yönetim Kurulu Başkanı Davut Berker de yaptığı konuşmada böyle bir dönemde böyle bir tesisi hayata geçirmenin önemine işaret ederek, “Bu bizim için çok büyük bir keyif. Volvo Trucks ve Temsa İş Makinaları bize güvendi ve destek verdi.” dedi. Sektördeki tüm paydaşlarla birlikte aynı geminin içinde olduklarını belirten Berker, “Bu gemide sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz.” dedi.