Teslimat törenine Transay Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Grup Direktörü Tufan Akdeniz, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo ve Kamu Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, 2. El Hafif Ticari Araç faaliyetlerini yürüten Used1 Satış Müdürü Faruk Özer ve Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. Otobüs, Kamyon ve Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Kıvanç Sanrı, Mercedes-Benz Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Burak Ataman ve Mengerler Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Hüseyin Özcan katıldı.
Transay Taşımacılık Firma Sahibi Halim Aydın törende, Mercedes-Benz Türk’e vermiş oldukları kaliteli hizmetten, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv’e katkılarından ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e sağlamış oldukları kredi imkânlarından dolayı teşekkür etti. Aydın ayrıca, Transay Taşımacılık’ın filosundaki araç sayısını Mercedes-Benz marka araçlarla çoğaltmaktan gurur duyduklarını ve işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini ekledi. Personel servis taşımacılığı sektöründe süreklilik gösteren büyüme hedefi ve yenilikçi yaklaşımla 27 yıldır hizmet verdiklerini belirten Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Türkiye’de sektöründe öncü, sayıları 300’ü aşkın kurumsal müşterimize, hizmet vermekteyiz. 2017 yılı hedefimiz 15 milyon TL’lik yeni yatırım yapmaktır. Bu planın 8,5 milyon TL’lik kısmını bugün yaptığımız 55 araçlık yeni alım ile hayata geçirmiş bulunmaktayız. Transay ailesi olarak bu yatırımlarımızın ülkemize ve tüm milletimize hayırlı olmasını ümit eder, devletimize olan sonsuz inancımızla 2017 yılının Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileriz” dedi.