11 ülkeye ihracat

Akgün, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Krone olarak biz ise 2015’de pazarda satışlarımızı arttırma başarısı gösterdik. Ekonomideki dalgalanmalar iç pazarı etkilese de Krone, 11 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile de satış rakamlarını yükseltti. 2016 yılında da yükseltmeye devam edecektir. Bölgesel satış temsilcilerimiz ile müşterilerimize doğrudan ulaşmak, finansal alternatifler sunmak, markamızın ikinci el değerini yükseltmek, iç pazardaki satışlarımıza pozitif etki yapıyor. 

Tire’deki fabrikamızda Almanya’daki üretim kalitesine birebir sahip ürünlerimiz, hem iç Pazar satışlarımızda hem ihracatımızda önemli bir rol oynamaktadır. Aynı şekilde müşteri odaklı üretim modelimiz, nakliyecilerimize çözüm ortağı olurken, geniş ürün yelpazemiz ile her ihtiyaçlarına da cevap vermeye çalışıyoruz.” 

2016 yılını, 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz yapılanma çalışmalarını bir yandan hız kesmeden devam ettirirken bir yandan da bu çalışmalarımızın meyvelerini alacağımız bir yıl olarak gördüklerini anlatan Rıza Akgün, Krone olarak ihracat pazarlarını arttırma çalışmalarının yanı sıra iç pazarda da yükselen grafiğini sürdürmek istediklerini anlattı. 

Krone Used devrede

Geçtiğimiz ay hizmete açtıkları 4 bin metrekarelik Gebze’deki ikinci el Krone Used ve yedek parça merkezleriyle ilgili beklentilerini açıklayan Akgün, “Müşterilerimizle sıcak iletişim halinde olduğumuz doğrudan satış modelimizle önümüzdeki yılın Krone için çok verimli geçeceğine dair inancımız tam.” dedi. “Bunun dışında rulo taşımacılığında kullanılan Coil Liner modelimizin üretimine de başladık.” diyen Akgün, Krone Tire’nin, ayrıca Yakın Doğu ve Afrika bölgesindeki zorlu taşıma görevleri için de 2 yeni araç tipi olan Profi HD ve X-Treme Liner modellerini de tüketicilere sunduğunu söyledi.