Kalitesi ve ekonomik işletme maliyeti bugüne kadar kullanıcılarından tam not alan Schmitz Cargobull, yepyeni fırsat paketleri ile kullanıcılara birden fazla avantaj öneriyor.

Nihat Ö. Ayhan, sundukları paketin içeriği ise şöyle özetliyor:

  1. En iyi “Schmitz” fiyatı

Schmitz Cargobull olarak kaliteye, teknolojiye, kendini sürekli yenilemeye ve geliştirmeye ve tüm bu alanlarda sektöre öncü olmaya kendini adamış bir markayız. Dolayısıyla fiyatın satın alma esnasında değil, treyler ömrü sonunda oluştuğuna inanıyoruz. İş ortaklarımız için maliyet süreci satın alma, işletme ve yenileme sonunda tamamlanıyor ve biliyoruz ki Schmitz Cargobull ürünleri düşük işletme gideri ve yüksek ikinci el değeri ile müşterilerimize en düşük maliyeti sunuyor.

Ekim ayı sonuna kadar geçerli kampanyamızda ise denklemin ilk maddesinde de bir sürpriz yaparak iş ortaklarımıza bugüne kadar duyacakları “En iyi Schmitz Fiyatı”nı sunmayı taahhüt ediyoruz.

  1. Finansman Çözümleri

Mavi Filin Ayak Sesleri kampanyamız ile birlikte Eylül ayından itibaren kendi finansman sistemimizi resmen başlatıyoruz. Elbette modelimizin Türkiye’deki yeni yasal mevzuatlara uyumlu olmasını takip edeceğiz. İş ortaklarımız, fırsat paketleri için banka ya da diğer finansman kuruluşlarından finansman kaynağı sağlayabilecekleri gibi, Schmitz Cargobull Türkiye organizasyonunun kendi kaynaklarıyla sağlayacağı finansman çözümlerine de başvurabilecekler.

  1. Takas Desteği

Geçtiğimiz yıl başladığımız 2. el operasyonumuz büyüyerek devam ediyor. Dileyen iş ortaklarımız marka fark etmeksizin eski treylerini bize takasa vererek yenisini alabilecek.

  1. %10 Yedek Parça Desteği

Fırsat paketlerimizden faydalanan müşterilerimize fatura tarihinden itibaren bir sene içerisindeki yedek parça satınalmalarından %10 ilave destek sağlayacağız.

  1. Uzatılmış Garanti

Fırsat paketlerimizden faydalanan müşterilerimize, bir yıl geçerli olan genel garantiyi iki yıl olarak sağlayacağız. Ancak unutulmasın ki; sıcak daldırma galvaniz ile şasilerimiz korozyona karşı 10 yıl, patentli ürünümüz ROTOS akslar ise 6 yıl ya da 1.000.000 km Schmitz Cargobull garantisi altında.

  1. Ücretsiz İki Adet Periyodik Bakım

Yine fırsat paketlerimizden faydalanan müşterilerimize Adapazarı’ndaki merkez servisimizde geçerli olmak üzere 6 ayda bir yapılması gereken iki adet periyodik bakımı ücretsiz olarak karşılayacağız.

Özetlemek gerekirse, biz; Türkiye’nin tüm bölgelerine hizmet veren satış gücümüz ve satış sonrası ağımızın yetkinliği ile müşterilerimizin her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de yanındayız. Bu birlikteliğe destek olması amacıyla da fırsat paketlerimizi kendilerinin beğenisine sunduk. Tüm camia ve hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”