Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, Avrupa’nın en modern üretim tesisinde yurtdışı bayilerini ve müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Kässbohrer Polonya Bayisi TIMEX S.A. ve Ogólnopolskie Stowarzyszenie Pracodawców Transportu Nienormatywnego (Polonya Ağır Taşımacılık Derneği)  üyelerini 27-30 Mart tarihleri arasında Adapazarı fabrikasında ağırlayan Tırsan, en son üretim teknolojilerini yerinde göstererek, özel sunumlarla üretim süreçlerini ve treyler üretiminde gelinen son noktayı anlattı. Müşterilerine daha iyi cevap vermek ve ürünleri yakından tanımak için Tırsan fabrikasına gelen TIMEX S.A ve dernek üyeleri, yapılan sunumları dinledikten sonra Kässbohrer’in sergilenen 6 farklı modeli Kässbohrer K.SLL 2, K.SLL 3, K.SLA 3, K.SLA 4, K.SLS 3 ve K.SLH 6 araçları hakkında detaylı bilgiler aldılar.
 
Avrupa’nın önemli lojistik merkezlerinden biri olan Polonya’da Tırsan ürünlerine olan ilgi sürekli artıyor. 2016 yılında da Akaryakıt tankeri segmentinde liderliğini sürdüren Tırsan, Polonya’da satışlarını yüzde 50 yükselterek, bu ülkenin en çok tercih edilen ilk beş treyler üreticisinden biri oldu. Tırsan, Polonya‘da Akaryakıt pazarında elde etmiş olduğu başarısını şimdi de low-bed segmentine taşıyor.
 
Tırsan, yurtdışı bayilerini Adapazarı fabrikasında ağırlayarak, bayilerinin Tırsan markası ve üretim prosesleri hakkında detaylı bilgiler edinmesini amaçlıyor. Fabrikanın çalışma prensipleri ve sistemini öğrenen bayiler, sistemin nasıl işlediğini bildikleri için araç siparişlerini bu bilgiler doğrultusunda veriyorlar.
 
Sergilenen Araçlar:
 
Kässbohrer  K.SLL 2 / 2H - 18 / 20: 2 Dingilli Hidrolik Dümenlenir Lowloader; hidrolik ayarlanabilir ve ayrılabilir deveboynu sayesinde hacimli yüklerin, önden hızlı ve güvenli yüklenebilmesini sağlıyor. 5.500 mm’ye kadar uzama ve hidrolik dümenleme özelliği ile manevra kabiliyetini maksimum seviyede sunarken, teker aşınmalarını minimuma indiriyor. Mukavemetli şasi ve güçlü konstrüksiyonu ile en zor yükleri güvenli şekilde taşıyor.
 
 
Kässbohrer  K.SLL 3 / 3H - 24 / 30: 3 Dingilli Hidrolik Dümenlenir Lowloader; hidrolik ayarlanabilir ve ayrılabilir deveboynu ile yükleme operasyonlarını en kısa sürede gerçekleştiriyor. Hidrolik dümenlenebilir dingiller dar alanlarda yüksek manevra kabiliyeti sunarak abnormal yüklerin güvenle taşınmasını sağlıyor. 3.000 mm'lik ek platform opsiyonu sayesinde 16.300 mm havuz uzunluğuna ulaşan K.SLL 3, gabarili ve uzun yüklerin taşınması için operasyonel esneklik sunuyor.
 
Kässbohrer K.SLA 3 / 1N - 18 / 30: 3 Dingilli Uzayabilir Low-Bed; ürün grubunun en küçük üyesi. 6 metreye kadar uzayabiliyor. K.SLA 3 sabit ve serseri dingil dizilişi ile farklı taşımacılık ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor.  50'şer santim kademeli uzaması sayesinde toplam 15.240 milimetre platform uzunluğuna ulaşarak ağır taşımacılık ihtiyaçlarında en ideal çözümü sağlıyor. 
 
 
Kässbohrer K.SLA 4 / 2N - 18 / 40:  4 Dingilli Uzayabilir Low-Bed; 6 metreye kadar uzayabiliyor.  13.250 kilogram boş ağırlığa ve toplam 64.100 kilogram teknik taşıma kapasitesine sahip. 50'şer santim kademeli uzaması sayesinde toplam 15.240 milimetre platform uzunluğuna ulaşarak ağır taşımacılık ihtiyaçlarına en ideal çözümü sunuyor.
 
     Kässbohrer K.SLS 3 / 0N - 18 / 30: 3 Dingilli Sabit Low-Bed; 9.240 milimetre sabit platform uzunluğuna sahip. Yüksek mukavemetli çelik şasisi, 7 farklı rampa seçeneği ve geniş opsiyon seçenekleri sayesinde maksimum esneklik sağlıyor. Toplam 10.200 kilogram boş ağırlığı ile yükleme ihtiyacına en ideal çözümü sunuyor.
 
 
      Kässbohrer K.SLH 6 / 4H - 24 / 60: 6 Dingilli Hidrolik Dümenlenir Lowbed; hidrolik dümenlenebilir dingilleri ve uzaktan kumanda edilebilme özelliği ile tüm ağır yükleri taşıyabiliyor. Maksimum manevra kabiliyeti ile zor yol ve çalışma koşullarında da esnek çalışma avantajı sunuyor. 24 tonluk deveboynu taşıma kapasitesi ve 15.2 metreye kadar uzayabilme özelliği sayesinde, en zorlu ağır yük taşımaları için en ideal çözümü sağlıyor.