Tork Endüstriyel Çözümler ve Tic. A.Ş.’den Genel Müdür Serhat Başeğmez ve Operasyon Müdürü Tufan Yıldırım’ın evsahipliğinde düzenlenen teslimat törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun,  Kamyon Satış Koordinatörü Kadri Başaran ile projenin finansmanını sağlayan MAN Finans’tan Bölge Satış Yöneticisi Doğan Gamsız katıldılar.

Ağır nakliye ve proje taşımacılığı sektöründe, küresel anlamda önemli bir değer haline gelmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyleyen Serhat Başeğmez; TORK’un uzman ve mühendislerden oluşan ekibinin, hem müşteriler hem de yük verenler ile yakın bir işbirliği içinde en uygun taşıma çözümlerini oluşturduğunun altını çizdi.

Tork Endüstriyel Çözümler’in üstün hizmet kriterleri ve uzman kadrosu ile ağır ve gabari dışı malların taşımasını gerçekleştirmek üzere filosunda hidrolik platformlar, teleskopik ve standart lowbedler ile birlikte kaldırma ve montaj için kullanılan Gantry Crane ekipmanlarını barındırdığını belirten Tufan Yıldırım da, hizmetlerinde makine ve araç parkının önemine vurgu yaptı. “Bu zor projelerin altından MAN ile kalkıyoruz” diyen Yıldırım, “Satın almış olduğumuz araçlardan biri 8x4 diğeri 6x6 dingil konfigürasyonuna sahip, 560 ve 540 beygir güçlerinde, MAN tarafından zor koşullar için özel olarak üretilmiş araçlardır” dedi. Filolarındaki MAN araç sayısının giderek arttığını söyleyen Yıldırım, satış sonrası hizmetlerin yanı sıra projeye destek veren MAN Finans’ın sağladığı çözümlerden duydukları memnuniyetini de dile getirdi. 

Törende araçlar hakkında bilgi veren Kadri Başaran ise 8x4 aracın 180 ton, 6x6 aracın da 160 ton çekme kabiliyetine sahip olduğunu ve her türlü arazi şartlarında ağır nakliye hizmeti verebileceğini söyledi.

EURO6 normlarında, yeni D38 motorlu 8x4 aracın ilk satışının Tork’a yapıldığının altını çizen İbrahim Altun da, ağır nakliye konusunda geniş ürün yelpazesi ile müşteri ihtiyaçlarına uygun çözümler ürettiklerini söyleyerek, alanlarında uzman iki kuruluş arasındaki işbirliğinin artarak devam edeceğini belirtti.