Aydın Gar Park Restaurant’ ta 1000 kişilik organize edilen iftar yemeğine, OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Genel Müdürü Hakan Maraş, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Maraş, Özgür Maraş, Aydın İl Çevre Müdür Yardımcısı Emine Mine Sert, Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürü Nazmi Beşer ve Grup Müdürleri, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaaddin Yalçınkaya, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Üyesi, ASTİM OSB Müdürü Erdem BİLGİLİ, Aydın Huzurevi sakinleri, Sosyal Hizmetler Çocuk Evleri çocukları, OKT Trailer müşteri, tedarikçi ve çalışanları ile birlikte Aydın’ ın yerel halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu yıl iftar programlarının altıncısını düzenlediklerini ifade eden OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, “Ramazan ayına bir kez daha ulaşmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birlik, bereket, huzur, sohbet, sevgi ve hoşgörü sözcüklerini gerçek anlamlarıyla yaşatacağımız Ramazan Ayı’nda, tüm halkımızla bir arada, aynı sofrayı paylaşmış olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. İftar alanımızı da özellikle halkımızın rahat ve kolay bir şekilde katılımını sağlamak üzere kent meydanında seçiyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyor, Hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

İftar yemeğinin kültürel değerlerimizle zenginleştirildiği programda İncirliova Orhan Gazi Mehteran Takımının konseri ile misafirler coşkulu anlar yaşadı. Mehteran gösterisi iftar yemeğine farklı bir görsellik katarken vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Mehteran gösterisinin ardından iftar programı sona erdi ve davetliler teşekkür ederek yemekten ayrıldılar.

Aydınlılar ile birlikte hep beraber iftar yapmanın güzelliğini yaşadıklarını ifade eden Aydın Huzurevi sakinleri ve Sosyal Hizmetler Çocuk Evleri Çocukları, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş’a kendilerini de unutmayıp davet ettiği için teşekkür ettiler.