Enerjiden makineye, otomotivden ambalaja pekçok sektöre yönelik lojistik faaliyetlerini depolama, dağıtım ve gümrükleme dahil olmak üzere tamamlayıcı hizmet çözümleri şeklinde sunan Network Global Lojistik, yeni nesil FH serisi bir çekiciyi filosuna kattı. Böylece firma filosundaki toplam araç sayısını 46'ya, Volvo Trucks sayısını ise 10'a yükseltti.

Düzenlenen teslimat törenine Network Global Lojistik adına Mustafa Manaz ve Yasin Çatlıdere ile Volvo Trucks Bölge Satış Danışmanı Bora Gür katıldılar. 2008 yılından bu yana İstanbul merkezli olarak Türkiye'nin önde gelen gruplarına hizmet veren Network Global Lojistik'in müşterilerine karşı ciddi sorumluluklar üstlendiğini paylaşan Mustafa Manaz, “Hedeflediğimiz hizmet kalitesinde sahip olduğumuz filomuzun gücü, dayanıklılığı ve hareket kabiliyeti de oldukça önemli. Bu doğrultudaki yatırımlarımız çerçevesinde filomuza, yeni nesil Volvo Trucks FH serisi bir çekiciyi daha ekledik“ dedi. Karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu taşımalarında dünya genelindeki acenta ağı sayesinde müşterilerin tüm ihtiyaçlarını son teknoloji donanımla karşıladıklarını paylaşan Yasin Çatlıdere ise, “Kullandığımız Volvo çekicilerin performansı, işletim maliyetlerinde sunduğu avantajlar, yakıt tüketimindeki karlılığı ve sürücülerimizin memnuniyeti yine Volvo FH çekicileri tercih sebeplerimiz arasında yer alıyor. Umarım işbirliğimizi sıklaştırır, yatırımlarımızda  yola Volvo Trucks ile devam ederiz“ dedi.

Volvo Trucks Bölge Satış Danışmanı Bora Gür ise teslimat töreninde yaptığı açıklamada,“Sektöründe bölgesel liderliğe yürüyen Network Global Lojistik, tüm iş süreçlerinde en yüksek kalite ve mükemmelliği hedefleyerek, kusursuz iş çözümleri sunuyor. Network Global Lojistik'in yüksek kaliteli hizmet hedeflerine ulaşmasında Volvo Trucks ile yolları kesişti. Daha önce teslim aldıkları Volvo Trucks çekiciler ile üstün performansı deneyimleyen Network Global Lojistik'in yine Volvo FH çekicileri tercih etmesi bizim için çok önemli“ dedi.