Mersin Üniversitesi Teknoloji Transferi Ofisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol törenine Temsa Global Arge ve SSH Direktörü İbrahim Eserce , Ar-Ge Müdürü Murat Demirdüzen, Ürün Müdürü Mert Umut Özkaynak Mersin Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan ve Mersin Üniversitesi Teknoloji Transferi Ofisi Proje Yürütücüsü Ayşegül Polat, Modül Koordinatörü Sertan Çevik ile ilgili öğretim üyeleri katıldı.

Yenilikçilk ve Girişimcilik Proje Çalışmaları Yapılacak.

İmzalanan protokolle, Mersin Üniversitesi ile Temsa arasında Yenilikçilik ve Girişimcilik  için araştırmalara yönelik proje çalışmaları, projelere dayalı makale ve bildiri çalışmaları, ulusal veya uluslararası düzeyde deney yeteneği kazandıracak alt yapı çalışmaları, rutin deneylerin yapılması, karşılıklı eğitim semineri, konferans, tanıtım etkenliklerine yönelik çalışmalar yapılması ve personel değişimiyle istihdama yönelik işbirliği yapılacak.

Prof. Dr. Arslan: “Üniversite Sanayi İşbirliğine Türkiye’de Örnek Bir Protokol”

Protokol töreninde konuşan Mersin Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan, Temsa ve Mersin Üniversitesi işbirliğinin üniversite sanayi işbirliğine Türkiye de örnek olduğuna vurgu yaparak, “Temsa ile işbirliğimizin uzun yıllar daha sürmesini temenni ediyorum.” dedi.

Eserce: “İşbirliğimiz Türkiye’ye Değer Katacak Projelerle Devam Edecek.”

Temsa Arge ve SSH Direktörü İbrahim Eserce ise Mersin Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Böyle güzide bir Üniversitenin yanıbaşımızda olması büyük bir şans, beraber projeler yapmaktan çok guruluyuz ve kendimizi şanslı görüyoruz. Umarım işbirliğimiz Türkiye’ye değer katacak projelerle devam eder.” şeklinde konuştu.