Tören TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Koordinatörü Lale Bayoğlu; Medetoğlulları Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Asım Medetoğlu, Genel Müdürü Ömür Medetoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Medetoğlu’nun  katılımı ile gerçekleşti.

Medetoğulları Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Ömür Medetoğlu gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada ’Firmamız kurulduğu günden bu yana İran ve Azerbaycan hattına hizmet vermektedir. Ağırlıklı olarak ağır tonajlı iş makinaları taşımaktayız, bunun için lowbed ve çekici yatırımlarımız var. DAF çekicilerini tercih ettik, çünkü yakıt ekonomisinde sunduğu avantaj, satış sonrası hizmet kalitesi ve 2. el değerinin yüksek olmasının bizi memnun ediyor. Tırsan ürünlerini daha önce de kullandığımız için Tırsan kalitesinden ve hizmetlerinden oldukça memnunuz. Filomuzdaki araçların yaş ortalamalarının 2 ila 4 olmasına özen gösteriyoruz. Böylece müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz.’ dedi.

1996 yılında kurulan Medetoğulları Uluslararası Taşımacılık kara, hava ve deniz yoluile gerçekleştirdiği lojistik hizmetlerinde öncelikli olarak ağır iş makinaları taşımacılığı yapmaktadır. Bunun yanı sıra  inşaat, mobilya ve temizlik ürünleri taşımacılık hizmeti de vermektedir. Merkezi İstanbul’da olan ve Azerbaycan- Bakü de şubesi bulunan firma Türkmenistan ve Gürcistan’da da lojistik hizmeti sunmaktadır.