Krone’nin ‘Geleceği Taşıyoruz’ şeklinde sloganlaşan ana felsefesine uygun olarak, Krone’nin mühendislik  ve üretimdeki yüksek standartlarını rekabetçi, dinamik ve nitelikli hizmet anlayışıyla satış sonrası hizmetlerde de geleceğe taşıdıklarını anlatan Krone Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Mehmet Dinçer, Krone’nin satış sonrasında; tüm bakım ve onarım işlemlerinde yaygın ve yetkin servis ağı, eğitimli ve kalifiye ekibi ile Krone kullanıcılarına nitelikli hizmetin en uygun maliyete sunulmasının amaçlandığını söyledi. 
 “Krone Center Gebze’nin Türkiye’deki diğer yatırımlarından bağımsız olarak tasarlaması Krone’nin satış sonrası hizmetlere verdiği önemin en önemli göstergelerindendir” diyen Dinçer, Krone’nin servis yapılanması hakkında şu bilgileri verdi: “Krone, Türkiye’deki tüm satış sonrası hizmetleri bu merkez üzerinden yürütmektedir. Krone’nin 112 yıllık bir mazisi olduğunu düşünürsek bu aynı zamanda  her alanda olduğu gibi satış sonrası hizmetlerde de 112 yıllık tecrübe demektir. ‘Krone, Avrupa’da da 1.300’ü aşkın servis noktasına sahip. Ülkemiz sınırlarını terk ettiğinizde Rusya da dahil olmak üzere tüm Avrupa’da yetkili servis ağımızın olmadığı bir ülke yok. Krone, kullanıcılarının taşımacılık yaptığı tüm ülkelerde kendilerini yabancı hissetmeden, alıştıkları satış sonrası hizmet kalitesine ulaşmasını hedeflemektedir.”
Krone, Türkiye’de Gebze merkez servisi + 33 yetkili servisiyle hizmet veriyor. Öncelikli startejilerinin mevcut yetkili servis yapılarını çeşitlendirmeye ve eğitimlerini tamamlamaya yönelik olduğunu anlatan Dinçer, ortak bir program çerçevesinde eğitimlerin devam ettiğini belirtti. “Almanya, Gebze ve İzmir’de birinci ve ikinci aşama eğitimlerimizi tamamladık” diyen Dinçer, ayrıca  satış sonrası departmanı olarak sürekli servis noktası ihtiyaç analizi yaptıklarını ve müşterilerine avantaj sağlayacağını düşündükleri yeni noktalar belirlenmesi durumuda o noktalarda da hızla yetkilis servis ataması için aksiyon aldıklarını kaydetti. 
Mehmet Dinçer, treyler yetkili servislerinin verdikleri hizmetleri  3 ana başlık altında ele aldıklarını belirterek şunları söyledi: “Birincisi; üreticinin belirlediği aralıklarla servise gelen treylerlerin periyodik bakımını yaparlar. Bu bakımlar aynı zamanda koruyucu önlemlerdir.
İkincisi; arıza tamiratı yaparlar. Yetkili servis herhangi bir arıza veya şikayet  ile yetkili servise gelen treylere tek  seferde doğru teşhis koyup üreticinin önerdiği standart ve kalitede onarımı yapmakla yükümlüdür. Üçüncüsü ise hasarlı treylerlerin onarımını üreticinin önerdiği standart ve kalitede yapar.”

Treyler servislerinde nelere dikkat edilmeli?
Servislerde alınan hizmetler ile ilgili deneyimlerini de paylaşan Mehmet Dinçer, “Kullanıcılarımızın dikkatini iki farklı noktaya çekmek istiyorum. Birincisi; bakımlarını zamanında ve yetkili servislerde eksiksiz yaptırmalarını tavsiye ediyorum, çünkü  bakım diye adlandırılan işlemin adı bakım olsa da bakım esnasında üreticiler römorkların kullanım şekline bağlı olarak oluşabilecek muhtemel arızalara karşı belirli kontrolleri bakım esnasında yetkili servisler üreticinin belirlediği şekilde yapar, bu kontroller  kullanıcının fark etmediği başlaması muhtemel olan problemleri önceden tespit ederek ileride oluşabilecek daha büyük problemleri önler. İkincisi ise treylerler de yapılması gereken herhangi bir onarımın mutlaka üreticinin tavsiye ettiği kalite ve standartlarda olan yetkili servislerde yaptırmalarını tavsiye ediyorum. Bilinçsiz veya kalitesiz yapılan her onarımın ikinci ve daha pahalı bir onarımla düzeltilmesi gerektiği her zaman akılda tutulmalıdır” şeklinde konuştu.