Araçlar Iveco Otomotiv genel müdürü Ömer Bursalıoğlu tarafından Katırcıoğlu Nakliyat yönetim kurulu başkanı Mehmet Katırcıoğlu’na Katırcıoğlu tesislerinde yapılan bir tören ile teslim edildi.

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Mehmet Katırcıoğlu şunları söyledi;

”Firmamız 1991 yılından beri faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzdan bu yana göstermiş olduğumuz titizlik ve gayretle bu işte ciddi olduğumuzu göstererek kısa sürede büyümeyi başardık.

Firmamız taşımacılık sektöründe müşteri odaklı bir kuruluş olarak tüm sorumluluklarını yerine getirmekte başta Gürcistan ve Azerbaycan olmak üzere Türki cumhuriyetlerine taşıma faaliyetinde bulunmaktadır. Genelde 3 yaşını geçmemiş yeni araçlar kullanıyoruz, Iveco araçların performans, yakıt, sağlamlık ve konforundan memnunuz bunun için de yolumuza Iveco ile devam ediyoruz”

Törende konuşan Iveco Otomotiv genel müdürü Ömer Bursalıoğlu ise Katırcıoğlu ile Iveco arasında geçmişden gelen bir bağ olduğunu ve Katırcıoğlu’na satış sonrasında da en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyledi. Bursalıoğlu 2013 yılının kamyonu seçilen yeni Stralis’lerin satış performansından memnun olduklarını ve özellikle konfor ve yakıt konularında olumlu geri bildirimler aldıklarını ifade etti.