Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, hafif kamyon segmentine hareketlilik getiren Atlas kamyonu ile şirketlerin yükünü hafifletmeye devam ediyor. 8.5 ton azami yüklü ağırlığı ve yüksek istiap haddinin yanı sıra ekonomik motoruyla da her zaman kazandıran Otokar Atlas, son olarak İstanbul'da faaliyet gösteren Günay İnşaat'ın da tercihi oldu. Otokar, Günay İnşaat'a 7 adet Otokar Atlas teslimatı gerçekleştirdi.

Düzenlenen teslimat törenine Günay İnşaat Genel Müdürü Adem Ballı, Otokar Bayi Örnek Otomotiv Kamyon Satış Müdürü İlker Kuzu ve her iki şirketin yöneticileri katıldı. Müşteri beklentilerine uygun olarak üretilen Otokar Atlas’ı dış ve iç tasarımının yanı sıra güçlü ve ekonomik motoruyla da beğendiklerini belirten Günay İnşaat Genel Müdürü Adem Ballı, Atlas’ın yaygın satış sonrası hizmetleri, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyetleriyle ön plana çıktığını ifade etti.

Her zaman kazanç vaad ediyor
Adını, mitolojide gök kubbeyi omuzlarında taşıyan, güçlü kahraman Atlas'tan alan Otokar Atlas, sağlam ve dayanıklı şasi yapısı ve makas sistemi ile kullanıcılara yüksek istihap haddi de sağlıyor. Kısa ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile satışa sunulan Otokar Atlas, güçlü motoru ile her türlü yol koşulunda en üstün performansı sunuyor. Güçlü performansını, çevreci ve ekonomik motoru ile kazanca dönüştüren Atlas, düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile her daim kullanıcısına katkı sağlıyor. Kullanıcı konforunu için ferah kabin tasarımı ve geniş diz mesafesi ile fark yaratan Otokar Atlas, ABS fren sistemi, havalı imdat freni ve geniş iz mesafesi ile güven veriyor.