Aydın Sanayi Odası organ seçimleri sonrası 2018-2022 Dönemi ilk Meclis Toplantısı 13 Nisan’da yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Mehmet Yunus Şahin, ‘’Tüm üyelerimizin desteği ile güzel bir seçim geçirdik. Öncelikle yeni Meclis Başkanımız Gökhan Maraş’ı ve Meclis Başkan Yardımcıları Sermin Kırıcı ve Kazım Demir ve siz değerli meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Başarılı bir 4 yıl geçirmeyi diliyorum’’ diyerek sözü Meclis Başkanı Gökhan Maraş’a verdi.

Yeni Meclis Başkanı Gökhan Maraş ise, ‘’İlk olarak benden önce Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanlığını yürütmüş olan Sayın Ercan Çerçioğlu’na teşekkürü bir borç bilirim.’’ diyerek meclis gündemi hakkında konuşmasına devam etti. Meclis Toplantı takviminin belirlenmesi, 2018-2022 Dönemi Meclis çalışmaları, Meclis üyelerinin kendilerini tanıtmaları konuları ile meclis üyeleriyle karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Meclis toplantısı sonrası ise AYSO Meclis üyeleri; Yönetim Kurulu, TOBB Delegesi ve Disiplin Kurulunun seçilmesi için sandık başına gittiler.

Sandıklardan çıkan sonuçlara göre; Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin seçilirken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş ve Sinan Yılmaz, Sayman üye ise Hakkı Gözlüklü seçildi. Okan Yıldız, Mehmet Küçük, Nuri Önel, Ufuk Dursun ve Murat Aksüt de Yönetim Kuruluna dahil olan isimlerden oldular.

GÖKHAN MARAŞ KİMDİR?

ASTİM OSB’nin yeni Başkanı Gökhan Maraş, 1983 yılında Aydın’da doğdu. Ortaöğretim ve liseyi Aydın’da tamamladı. İktisat Fakültesinden mezun oldu. OKT TRALER A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı  ve TREDER Yönetim Kurulu görevini yürüten Maraş, uzun bir süre şirketin İtalya ayağında faaliyet gösterdi. İyi derecede İtalyanca konuşan Maraş, evli.