Ford Otosan çatısı altında  10, 20, 25, 30, 35 ve 40 yılını dolduran, başarılı çalışmalarıyla şirkette fark yaratan ve unutulmaz izler bırakan 545 çalışan, Green Park Pendik'te düzenlenen Altın İz Hizmet Ödül Töreni ile onur ödüllerini aldı. Ford Otosan üst düzey yöneticileri, müdürleri ve Türk Metal Sendikası temsilcilerinin de katıldığı törende, ödül alanlar köklerinden güç alıp daha yüksekleri hedefleyen Ford Otosan ailesini temsil eden Altın İz Hizmet Ağacı'na parmak izlerini bıraktı.   

Gücümüze güç katarak geleceğe yol alıyoruz

Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, yaptığı açılış konuşmasında, "Ford Otosan olarak, bir kez daha görüyoruz ki, sağlam köklerimiz bize güç kattıkça dallanıp budaklanıyoruz. Çünkü biz beraberken bir ulu ağaç gibiyiz. Her bir yaprağı birimizi anlatıyor. Her geçen gün, her geçen yıl gücümüze güç katarak geleceğe yol alıyoruz. Bu sayede biz hep birlikteyken dünyanın en güzel resimlerinden biri oluyoruz. Hiç silinmeyecek izler bırakıyoruz. Biz birlikte oldukça gücün kendisiyiz." şeklinde konuştu.

Ford Otosan'da 25. yılını dolduran Genel Müdür Haydar Yenigün, Ford Otosan'ı geleceğe güçlü bir şekilde taşıyan ekibin içerisinde yer almaktan gurur duyduğunu belirterek:  "Ford Otosan olarak, uzun yıllardır sürdürdüğümüz öncü rolümüzü 2015 yılında da siz değerli çalışanlarımızın kıymetli emekleriyle daha da ileriye taşıdık, rekorlara imza attık. Türk otomotiv sektörünün en büyük ailesi Ford Otosan olarak, hep birlikte şirketimize ve ülkemize başarılarımızla değer kattık. Ford Otosan ve ülke tarihimize altın izler bırakarak bugünlere geldik. Bundan sonra da yeni izler bırakmak üzere yolumuza tüm gücümüzle devam edeceğiz."