Hazır beton, agrega ve çimento üretiminde Türkiye’nin önde gelen gruplarından olan Destebaşı Grup A.Ş, kendi ürünlerinin nakliyesinde kullanılmak üzere 50 adet Scania inşaat serisi çekici yatırımı gerçekleştirdi. Doğuş Otomotiv ve Scania Yetkili Satıcısı Erçal Otomotiv işbirliği ve Scania Finans desteğiyle gerçekleşen satış sonucu Destebaşı Grup’a 50 adet Scania G 400 araç teslim edildi.

Destebaşı Grup’un Gebze’de bulunan tesisinde gerçekleşen teslimat törenine, Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli ve Destebaşı Grup adına şirket ortağı Recep Destebaşı ile Doğuş Otomotiv, Erçal Otomotiv ve Destebaşı Grup yetkilileri katıldı.

Gömeçli, Scania olarak Türkiye’de sektörünün önde gelen markalarının tercihi olmaya devam ettiklerini belirterek “Bugün hazır beton sektöründe yer alan Destebaşı Grup’a 50 adetlik büyük bir teslimat gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Scania kalitesi, sağlamlığı ve düşük yakıt tüketimi gibi özellikleriyle Destebaşı Grup’a çözüm ortağı olarak, satış sonrası hizmetlerimizle de birlikteliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

“Scania’nın yüksek ikinci el değeri, tercihimizde başrol oynadı”

Destebaşı Grup şirket ortağı Recep Destebaşı ise firmalarında farklı markalardan toplam 200 adet araç olduğunu belirterek “Scania’nın sahip olduğu teknoloji, dayanıklılık ve konfor, araç alım kararımızda etkili oldu. Ayrıca Scania Finans’ın sağladığı finansman desteği, yüksek ikinci el değeri, satış ve satış sonrası ürün ve hizmetleri ile de en doğru kararı verdiğimizi düşünüyoruz. Amacımız müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini en üst noktaya çıkartmak. Bu hedefimize Scania ile ulaşacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Merkezi İstanbul Samandıra’da bulunan Destebaşı Grup, kendi bünyelerinde yer alan Gebze, Pendik, Orhanlı, Bahçeşehir, Mahmutbey, Ataköy, Göztepe, İzmit ve Çayırova Hazır Beton Tesisleri arasında hazır beton, agrega ve çimento taşımacılığı yapıyor.


Scania destebaşı-3 Solda sağa: Bayazıt Canbulat, Muhammet Demir ( Erçal Otomotiv Satış Müdürü ) , Recep Destebaşı ( Destebaşı Grup Firma Sahibi), Tunç Gömeçli (Scania Satış Müdürü), Mehmet Destebaşı (Destebaşı Grup Firma Sahibi), Azmi Çomak (Scania Bölge Satış Yöneticisi), İbrahim Erçal (Erçal Otomotiv Yönetim kurulu Başkanı)