DAF Trucs ile Meyeks Otomotiv arasında imzalanan bayilik anlaşması hakkında bilgi aldığımız Meyeks Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Selim Atilla, “2016 yılının Şubat ayında DAF Trucks  organizasyonunun Türkiye de yapılanmasıyla birlikte zaten var olan network ağının içerisindeki Meyeks Otomotiv DAF Trucks’ın finansal kriter ve standartlarını kısa sürede yerine getirmesiyle DAF'ın Türkiyede ki 3S bayisi olma onuruna erişmiştir. Bu da Meyeks Otomotiv’in DAF gibi büyük bir şirket tarafından değer görülüp önceliklendirilmesi bizim için son derece heyecan vericidir” dedi.

Yeni anlaşma ile ilk önceliğklerinin; İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, Uşak illerinde DAF'ın Türkiye pazarına sunduğu Euro 6 versiyonlu tüm araçların (XF ,CF, LF modelleri)satış ve satış sonrası yetkilerini kapsamak olduğunun altını çizen Atilla, “Bilindiği gibi DAF Hollanda'nın gözbebeği bir markadır. Avrupa kamyon pazarında pazar liderliğini sürdüren, kalitesi müşteriler tarafından kabul görmüş olan markanın arkasında Amerikan devlerinden biri olan Paccar Company bulunmaktadır. Bu her iki şirketin çok uzun olan geçmişindeki deneyimlerden kaynaklanan standartlar kurumsal kimliği ortaya koymaktadır” diye konuştu.

 30 ADET ÇEKİCİ VE 5 KAMYON SATTI

“Kısa vadede pazarda belli bir yer edinmenin yanı sıra orta vadede pazarda ilk 3 te yer almayı öngörmekteyiz” diyen ve tecrübeli satış ekipleriyle İzmirli müşterilerine 30 adet çekici ve 5 adet kamyon sattıklarına değinen Selim Atilla, verecekleri hizmetle ilgi de şunları söyledi: “Kamyon pazarındaki LF, CF, XF Modellerinin tümüne hizmet vereceğiz.19 ağustos 2016 tarihinde 3S plazamızın açılişını resmen yapacağız. Açılışla birlikte 5 gün sürecek olan aktivitelerde, müşterilerimiz ürün gamımızda bulunan tüm modellerin sürüş deneyimine erişmesini sağlayacağız. Aynı zamanda çevremizde bulunan tüm kamyoncu duraklarında ve kooperatiflerinde tanıtım organizasyonlarımız olacak. Road-Show olarak adlandırdığımız aktivitelere tüm müşterilerimizi şimdiden davet ediyorum.”

Meyeks Otomotiv hakkında

Cömertler Otomotiv'in sahip olduğu Meyeks Otomotiv'in temelleri 1984 yılında İzmir’de atıldı.

Meyeks Otomotiv, geçen 20 yılı aşkın süre zarfında organizasyon yapısını sürekli geliştiren ve hizmet ağını büyüten firma oldu. Kurulduğu günden bu yana kalite odaklı  ve mutlak müşteri memnuniyeti merkezli çalışma prensiplerinden asla ödün vermeyen Meyeks Otomotiv bu çalışmalarını DAF  yetkili servisliği ile taçlandırdı. 2000 yılından beri DAF Trucks yetkili servisi olan Meyeks Otomotiv İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde 4 bin 600 metrekare alana kurulu entegre yapısında müşterilere hizmet veriyor. Değişim ve gelişimin sürekliliğine olan inançla kalite standartlarını her geçen gün arttıran Meyeks Otomotiv 2015 yılından itibaren yeni yönetim anlayışı ve güçlendirilmiş organizasyon yapısıyla hizmetlerine devam ediyor.