Sektörün 39 yıldır lideri olan Tırsan Treyler, sektörde bir ilke imza atarak treylerlere yönelik 5 yıl garanti ve 5 yıl vade içeren kampanyasını tanıttı. Demper dışındaki ürünler içinh geçerli olacak kampanya ile nakliyeciler Tırsan ürünlerini en uygun vade koşulları ve 5 yıl garantili olarak alabilecekler. Daha önce ürünlerine 2 yıl garanti veren Tırsan bu adımla treyler alımında müşterilerine önemli avantaj sunarken, garanti süreleri ile de müşterilerinin yanında olduğunu gösterdi.

Yeni destek kampanyasının tanıtımı bugün Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız ve Satış Sonrası Teknik Hizmetler Koordinatörü Okan Yasan’ın katılımı ile geçekleşti.

Çetin Nuhoğlu kampanyanın bir destek kampanyası olduğunu, Tırsan ürünlerine tek bir kuruşluk zam yapılmayacağını ve piyasının en uygun faiz oranlarının uygulanacağını anlatarak kampanyayı neden hayata geçirdiklerini şu sözlerle aktardı: “Coğrafi ve ekonomik bir belirsizlik döneminden geçiyoruz. Bu belirsizlikte ekonomikteki kırılganlığın bir etkisi yok. Genel bir algı oluşmuş durumda. Bu yüzden herkes frene basma eğiliminde.”

LİDER BÖYLE DURUMLARDA ORTAYA ÇIKAR

Çetin Nuhoğlu, sektörün lider kuruluşu olarak bu kampanyayı hayata geçirmek için 2 aydır üzerinde çalıştıklarını belirterek, “39 yıldır sektörün lider markasıysak, nakliyeciliğin mihenk taşlarından birini oluşturuyorsak bazı sorumluluklarımız olmalıdır. Lider olmak bazı aksiyonları hayata geçirmeyi gerektirir. Lider güven vermek zorundadır” dedi.

Bunu bir destek kampanyası olduğunun altını çizen Nuhoğlu, nakliyecilere en rekabetçi fiyattan finansman sağlayacaklarını, nakliyeciden ek tek bir kuruş para almayacaklarını söyledi. Tırsan’ın yurtiçinde 51 yurtdışında 335 noktada servis hizmeti sunduğunu aktaran Nuhoğlu, “Tırsan sadece üretim teknolojilerinde lider bir marka değildir. Satış sonrasının da en başarılı şirketidir” dedi.