İnovasyon odaklı çalışmalarıyla müşterilerine yenilikçi ve değer katan deneyimler sunma misyonu doğrultusunda hareket eden Brisa, iletişim kanallarını da güçlendiriyor. Markaları Bridgestone ve Lassa’ya tüm müşterileri 7 gün 08.00-20.00 saatleri arasında Whatsapp uygulaması üzerinden ulaşabiliyor. Brisa böylece müşterilerinin tüm soru ve ihtiyaçlarına anında çözüm sunabiliyor.

Bridgestone Whatsapp Destek Hattı’na 0 553 017 90 90, Lassa Whatsapp Destek Hattı’na, 0 553 017 90 00 numaralarından ulaşılabiliyor.

21 ülkede faaliyet gösteren Webhelp ile anlaşarak çağrı merkezinin gücünü de artıran Brisa, teknik altyapısı, esnek çözümleri ve tecrübeli ekibiyle sürücülerin en yakın yol arkadaşı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Brisa, müşteri memnuniyetinde öncü çalışmalara imza atıyor

Brisa, müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha iyi anlamak, bu ihtiyaç ve beklentilere yönelik yeni hizmetler geliştirmek amacıyla şirket bünyesinde Müşterinin Sesi adında bir platform oluşturdu. Müşterinin Sesi platformu, CRM, satış, pazarlama, kurumsal iletişim gibi farklı bölümlerden katılımcılardan oluşuyor ve müşteri ihtiyaçlarını anlama, beklentilerini somutlaştırma ve ilgili hizmetlerin bu yönde geliştirilmesine yön veriyor.

Brisa, müşteri memnuniyetinde kilit rol oynayan iş ortaklarıyla da özel çalışmalar gerçekleştiriyor. Brisa ve iş ortaklarının yakın bağlarını güçlendirmek ve bu aileye yeni katılan üyelerin hızlı bir şekilde bu kültüre adapte olabilmeleri için koçluk programını yürütüyor. Böylece Brisa, yeni iş ortaklarının ve mevcut iş ortaklarına yeni katılan çalışanların Müşteri Yaklaşımları hakkında bilgilendirilmesini, müşteri memnuniyeti standartlarının ve doğru uygulamaların aktarılmasını, iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılmasını hedefliyor. Koçluk desteği kapsamında Brisa ekipleri iş ortaklarını ziyaret ediyor ve bire bir çalışmalarla gelişim sağlanıyor. Bu kapsamda 2015 yılında 24 iş ortağına koçluk desteği sunan Brisa, 2016 yılında bu rakamı 100’e çıkartmayı planlıyor.