Teslimat Törenine Renault Trucks Satış Direktöre Ömer Bursalıoğlu, Batu Uluslararası Taşımacılık Direktörü Murat Sezerer, Müşteri İlişkileri Yöneticisi Tarık Cansız ile Horoz Taşıt Servis Genel Müdürü Gürkan Gürbüz katıldı.

Ömer Bursalıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada Renault Trucks olarak firmalarla beraber büyümeyi seven bir marka olduklarını söyleyerek, Batu Uluslararası Taşımacılık’ın  2002’de kendi markalarıyla yola çıktığını ve büyüdüğünü kaydetti. Renault Trucks ilkleri içerisinde Batu Uluslararası Taşımacılık’ın önemli yeri olduğunu anlatan Bursalıoğlu, ilk Renault Trucks Finansını, ilk 440 serisi araçlarının alımın ve ilk ikinci el sigorta ve bakım anlaşmasını  kendilerinin yaptığını belirtti.

Murat Sezerer, alımlarının filo büyütme şeklinde olduğunu ve toplam 70 adetlik bir filoya ulaştıklarını kaydederek, filonun tamamının Renault Trucks araçlardan oluştuğunun bilgisini paylaştı. Horoz Taşıt Servis ile bakım ve servis anlaşması yaptıklarını, ayrıca filoda bulunan eski araçların da bakım ve servis anlaşmalarını uzattıklarını söyleyen Sezerer, bunun da bir ilk olduğunun altını çizdi. Böylece servis ve bakım giderlerini daha iyi kontrol edeceklerini ve kendi işlerine odaklanacaklarını söyleyen Sezerer, “Biz özelikle Batı Avrupa ülkelerine taşıma işi gerçekleştiriyoruz. Haftada ortalama 60 sefer gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında demiryolu, havayolu ve deniz yolu taşımacılık hizmetlerini de müşterilerimize sunuyoruz. Lojistik sektörü çok dinamik ve değişken bir sektör. Bu yarışta var olabilmek, bir adım önde olmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz” dedi.

Horoz Taşıt Servis Genel Müdürü Gürkan Gürbüz ise özellikle son yıllarda bakım ve servis anlaşmaları üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi. Batu Uluslararası Taşımacılık’ın araçlarının  yıl boyunca kendi garantilerinde olacağını belirten Gürbüz, eski araçların da bakım ve servis anlaşmasına tabi tutulmasının bir ilk olduğunu aktardı. 500 bin kilometredeki araçlara bu hizmeti verdiklerini ifade eden Gürbüz, “Bu sektörde bir çığır açacaktır” dedi.