Almanya’nın en geniş araç filolarından birine sahip olan PacLease’in Talson hava kargosu araçlarını seçmesindeki nedenlerin başında, bu treylerlerin verimliliği artırmak için daha fazla esneklik sağlaması ve eşsiz yükleme/boşaltma performansı geliyor.

Talson’un hafif ve kendini taşıyan üstyapısı ve özel tavan tasarımı sayesinde Talson hava kargo serisi, TAG FNA için 3.027 mm, TAG TAL için ise 3.020 mm arka yükleme yüksekliği sunar. Her iki treyler modeli de kayar tabanlıdır ve güvenlik için kayar tabanlar otomatik olarak kapanma özelliğine sahiptir. Bu özellikler yükleme ve boşaltma operasyonlarını en verimli seviyeye çekmenin yanında, treyler ömrünü de uzatmaktadır. Yüksek mukavemetli çelikten imal edilen Talson treyler şasileri paslanmaya karşı kataforez (KTL) kaplıdır.

Talson TAG FNA özel tasarım FNA sınıfı ATP sertifikalı hava kargo treyleridir. TAG FNA hafif ve yalıtımlı üst yapısı sayesinde 0°C ve +120°C sıcaklıklarda güvenli taşıma yapar. Talson TAG FNA standart olarak Avrupa Birliği’nin üstyapı ve yük güvenliği mevzuatı olan Code EN 12642 XL standardına sahiptir.

Talson TAG TAL ise çok amaçlı aluminyum TALFIX® panellerle donatılmıştır. Üzerinde 10 binden fazla yük sabitleme ve askı çubuğu takılabilecek slot bulunan Talfix® paneller; yük sabitleme sistemi ve çift kat olarak da kullanılmaktadır.