Tırsan Adapazarı Fabrikası’nda gerçekleştirilen teslimat töreninde, Güler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Güler ve Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek hazır bulundu.
Güler Nakliyat’ın, Tırsan Perdeli Hafif Maksima Plus’ı (T.SCL X+) tercih etmesindeki en büyük etken, aracın 6.200 kg boş ağırlığı sayesinde standart bir araca göre bir tondan fazla, toplamda 27 tona ulaşan yük taşıma kapasitesi oldu.
Türkiye’nin ilk ve tek treyler Ar-Ge merkezinde geliştirilen T.SCL X+, ISO 1726-2 normlarına uygun özel tasarımlı şasisinde kullanılan yüksek mukavemetli QSTE kalite çelik sayesinde sağlamlıktan ödün vermeyecek şekilde üretiliyor. Treylerin hafifliği, taşıma kapasitesinde sağladığı avantajın yanı sıra, araç boşken yakıt tasarrufunu artırırken, lastik aşınımını da azaltıyor. Treylerin şasi ve tüm çelik komponentleri çinko tri-elektron metoduyla KTL kaplı olduğundan paslanmaya karşı 10 yıl garanti altında.
Uluslararası taşımacılıkta zorunlu olan Code XL yük güvenlik sertifikasına sahip olan T.SCL X+, televre üzerinde her biri 2,5 ton yük kapasitesine sahip 236 adet yük bağlama noktası bulunan K-Fix Yük Güvenlik Sistemi sayesinde farklı yüklerin güvenle taşınabilmesi için kolay ve esnek yük emniyeti sunuyor.
Teslimatı değerlendiren Güler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güler, “1976 yılından bu yana müşterilerimize sıfır hatayla yenilikçi, pratik ve kaliteli lojistik hizmetleri sunuyoruz. Taşımacılıkta hedeflediğimiz kalite ve verimlilik nedeniyle de sektörün lideri Tırsan’la çalışıyoruz. Bu alım öncesinde Tırsan’la bir araya geldik; biz ne taşıyacağımızı anlattık, Tırsan da hangi treylerle taşırsak daha verimli ve kazançlı olduğunu. Neticede, hem biz kazandık, hem de Tırsan,” açıklamasını yaptı.
Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerine yayılan 52 servis noktasında satış sonrası hizmeti veren Tırsan, 5 yıla varan garanti ve AloTIR hattıyla (444 5 847) Türkiye dahil olmak üzere Avrupa’nın 27 ülkesinde 7/24 yol yardım hizmeti sunuyor.
Güler Nakliyat, entegre hizmet anlayışı çerçevesinde 13 şubesi ve beş lojistik üssüyle, komple ve parsiyel yük taşımacılığı, depolama ve proje lojistiği alanlarında hizmet vermektedir.