Temsa Motorlu Araçlar, filo kiralama, personel taşımacılığının yanı sıra elektrik dağıtım sektöründe de faaliyet gösteren Turex firmasına, 36 adet Fuso Canter 8BL Çift Kabin modelinin satışını gerçekleştirdi. Araçlar, 23 Şubat 2018 Cuma günü üst yapı çözüm ortağı Ansan A.Ş’nin Kocaeli Kartepe’de bulunan üretim tesislerinde Temsa Motorlu Araçlar Satış Müdürü Ozan Özdemir ve Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama Müdürü Aytuğ Bük’ün ev sahipliğinde düzenlenen bir törenle Turex A.Ş. şirket ortağı ve Genel Müdürü Celal Kalkan’a teslim edildi. Satışı gerçekleştiren Temsa Motorlu Araçlar yetkili satıcısı Askale Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kalebaşı’da törende yer aldı. Sepetli hidrolik platform üst yapısı ile donatılan Canter 8BL Çift Kabin araçlar Aras Elektrik Bölgesi’nde elektrik dağıtım, enerji hatları bakım ve onarım işlerinde kullanılacak.

Dünyada 55, Türkiye’de 33 yıldan beri faaliyet gösteren Türkiye’de toplam satışları 90.000 adede ulaşan Fuso Canter markalı hafif kamyonlar dayanıklılığı, yüksek taşıma kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, burunsuz yapısı sayesinde yüksek manevra kabiliyeti, ferah ve konforlu kabinleri ile ön plana çıkıyor.

Çevre dostu Bluetec motora sahip Fuso Canterler’de kullanıcıya fayda sağlayan ESP, şerit takip sistemi, motor start/stop, egzoz freni gibi teknolojik sistemler bulunuyor. Devrilebilir kabini sayesinde bakımı kolayca yapılabilen Fuso Canter modelleri, rakiplerine göre taşıma kapasitesi avantajına sahip olması nedeniyle her türlü üst yapı çözümü için elverişli bir araç niteliğinde.

Fuso Canter 8BL çift kabin ile daha çok iş

1 şoför ve 6 kişilik yolcu kapasitesiyle ekip çalışması gereken işler için çok ideal bir araç olan Fuso Canter 8BL Çift Kabin modeli özellikle ekip çalışması gerektiren park, bahçe ve peyzaj, yol bakım ve altyapı çalışmaları, enerji hatlarının yapım ve onarımı, mezarlık ile cenaze işleri gibi alanlarda tercih ediliyor.