3. Havalimanı inşaatı Orkun Group Şantiyesi’nde gerçekleşen teslimat töreninde, Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’e plaketini Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün teslim etti. Törende konuşma yapan Orkun Group Yönetim kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, Ford Trucks’ın firmaları için önemini vurgulayarak; “Orkun Group olarak Ford Trucks, yolculuğumuzda güvenilir iş ortağımız olmaya devam ediyor. Ford Trucks, sektördeki engin tecrübesi ve güçlü ürün gamıyla tüm beklentilerimizi karşılıyor.” şeklinde konuştu.

Ford Trucks: Güçlü, verimli, konforlu, dayanıklı

55 yıllık kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimi ile Ford Trucks çekici ve kamyonlar, DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Ford Trucks modelleri, kullanıcısına yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu bir arada yaşatıyor.

460 PS/2100 Nm motor gücü ile sınıfındaki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren geniş bir devir bandında sunan Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu da bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan çekici, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima, elektrikli kabin kaldırma mekanizması gibi donanımları standart hale getirerek, ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor.

Köprü veya havalimanı inşaatı gibi zor ve yükleme kapasitesine ihtiyaç duyulan sahalar için uygun olan Ford Trucks 4136D modeli, 8x4 çekiş sistemi ve 9.0 litrelik turboşarjlı intercoolerlı Ford Ecotorq motoruna sahip olup, alçak tavan yataksız kabin ve çelik konstrüksiyon ile sunuluyor.