ZF Services Türk Automechanika İstanbul 2015 fuarında, özellikle ticari araçlar ve de 9HP otomatik binek araç şanzımanları gibi yenilikçi ürünlere odaklanacak.

3. Salon B130 nolu Stand’da, ZF’nin şehir içi ve kısa mesafe şehirler arası otobüsler için geliştirdiği aynı zamanda özel raylı sistem araçları için de uygulamaları olan 6 vitesli ZF Ecolife şanzımanı, Şehir içi otobüsler için kullanılan RL 82-EC bağımsız ön süspansiyon’u sergilenecek. Ayrıca ticari araç kamyon-çekici uygulamalarında yaygın kullanılan ZF Ecosplit şanzıman ve Motor Sporları için geliştirilen özel ürünler de stand’da ziyaretçilerini bekliyor olacak. Bu ürünler ZF Grup’un yenilikçi gücünü ispatlamakla birlikte müşteri kazanımları açısından teknolojinin önemini de gösteriyor.

‘‘Her şey tek bir kaynaktan’’ sloganı ile ZF Services Türk; Arıza önleyici tamir, şanzıman değişimi, revizyon, şanzıman yenileme, ZF yedek şanzıman imkanı, ömür boyu garanti anlaşmaları ve eğitim hizmetleri gibi bir çok paketi içeriyor.

Servis ve tamir faaliyetleri her türlü şanzıman, direksiyon sistemi ve akslar olmak üzere tüm ZF ürünlerini kapsamakta, son teknoloji ürünler ve orijinal yedek parça ile kaliteyi arttırıyor.

Bunlara ek olarak ZF Services Türk Motor Sporları hayranları için Automchanika’da ZF yarış sistemleri teknolojisini de sunacak: Formula 1, DTM yarışları ve dünya şampiyonalarında kullanılan yüksek performanslı debriyaj ve damperler ZF ürünlerinin tüm motor sporları için uygunluğunu kanıtlamaktadır. Motor sporlarından elde edilen bu deneyim üretime aktarıyor.