Honeywell’in yeni ürünü termal masaüstü yazıcısı PC42t özellikle perakende sektöründe raf etiketlerinin, ofis içi paketleme ve sevkiyatlarda kullanılan etiketler ile dağıtım merkezlerinde kullanılan barkod etiketlerinin basılması gibi işleri kolayca yapılabiliyor. PC42t tek başına hem etiketleme hem de barkod yazma işlemini yapabiliyor. Ürün, Türkiye’nin de içinde yer aldığı EMEA bölgesindeki müşteriler için 3 yıl süreyle üretici garantisiyle pazara sunuluyor.

Barkod etiket yazıcısı tasarımında 40 yılı aşan bir deneyime sahip Honeywell yeni ürünü termal masaüstü yazıcısı PC42t ile çok daha geniş bir kullanıcı yelpazesine ulaşıyor. Özellikle fiyatın önem kazandığı durumlarda perakende sektöründe raf etiketlerinin, ofis içi paketleme ve sevkiyatlarda kullanılan etiketler ile dağıtım merkezlerinde kullanılan barkod etiketlerinin basılması gibi işleri kolayca yapılabiliyor. PC42t, özellikle ilk kez mürekkep püskürtmeli yazıcıdan lazer yazıcıya geçiş yapmak isteyen KOBİ’lere kurulumu kolay ve satın alma maliyeti düşük bir çözüm sunuyor.  

3 yıl üretici garantisiyle

USB, USB Seri veya seri+usb+ethernet gibi farklı endüstri standartlarında bağlantı imkanı sunan termal masaüstü yazıcısı PC42t, kullandığı medya açısından da oldukça avantajlı bir ürün. 110 mm’ye kadar geniş şerit kullanabilme özelliği ile PC42t, yazıcının şerit değiştirmeden daha uzun süre kullanılmasına imkan vererek operasyonel verimliliği artırıyor. Kompakt tasarımı, yaygın olarak kullanılan medya, Direct Protocol, ZPLII® ve EPL emülasyon denetim desteği sayesinde PC42t, mevcut Intermec veya muadil termal yazıcıların kolayca bir üst sınıfa yükseltilmesine yardım ediyor. PC42t termal masaüstü yazıcısı, Türkiye’nin de içinde yer aldığı EMEA bölgesindeki müşteriler için 3 yıl süreyle üretici garantisiyle pazara sunuluyor.

Honeywell’in özellikle gelişmekte olan pazarlarda uyguladığı stratejiler ile oldukça başarılı bir yol izlediğini belirten AutoID & Data Capture, VDC Research Analisti Richa Gupta, “Honeywell, pazara sunduğu giriş seviyesi masaüstü yazıcısı PC42t ile müşterilerinin operasyonel etkinliğine ve verimliliğine gösterdiği önemi bir kez daha teyit ediyor. Uygun fiyatıyla dikkat çeken ürün, özellikle KOBİ’lerin günümüz rekabet koşullarında avantaj kazanmasına yardım ediyor” dedi.