Brisa, İstanbul Sanayi Odası tarafından farklı sektörlerde sürdürülebilir rekabet avantajına ulaşan firmaların ödüllendirildiği İnovasyon Ödülleri organizasyonunda, Toplam Kalite Yönetimi (TKY) anlayışı ve vizyoner strateji yaklaşımıyla ‘Stratejik Planlama Ödülü’nü almaya hak kazandı. 

Geleceğini iş mükemmelliği ve inovasyon üzerine inşa eden Brisa, bu doğrultuda yaptığı çalışmalar ve Brisa İnovasyon Takımı’nın oluşturduğu Brisa İnovasyon Portali, inovasyon stratejilerinin Brisa stratejileriyle uygunluğu, inovasyon faaliyetlerini desteklemek için yeterli insan kaynağı, zaman, fiziksel alan ve finansal kaynak ayırması gibi kriterlere göre değerlendirilerek, ‘Stratejik Planlama Ödülü’nün sahibi oldu.

“Sürdürülebilir inovasyon yolculuğu oluşturabilmek için çalışıyoruz”
27 Şubat Perşembe günü, İSOV-Dinçkök Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde Brisa adına ödülü alan Brisa Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat şunları söyledi:
“İnovasyon, bizim işimizin can damarlarından birisi. İnovasyon yolculuğumuzu, farklı açılardan bakabilmek, geliştirmek ve daha iyi çözümler sunabilmek için her daim stratejik bir bakış açısıyla harmanlıyoruz. Sürdürülebilir inovasyon yolculuğu oluşturabilmek için çalışıyoruz. En büyük amacımız ise bu yaklaşımı şirketimizin DNA’sına yerleştirmek. İstanbul Sanayi Odası tarafından değer bulunduğumuz “Stratejik Planlama Ödülü”, bu yolda attığımız adımların doğruluğunu teyit etti. Burada en büyük pay, hep daha iyiyi arayarak, inovasyonu tüm çalışmalarımızın kalbine yerleştiren, müşteri deneyimini zenginleştirecek yenilikçi yaklaşımlar getiren Brisa ekibinin. Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyor ve gururlarını paylaşıyorum.”