SSAB, 3-7 Mayıs tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Komatek 2017 Fuarı’nda Hardox ve Strenx modellerini ve Hardox’un en yeni ürün grubu olan Hardox 500 TUF ürününü sergiledi. 1997 yılından beri Türkiye pazarında faaliyetlerine devam eden SSAB, bu fuardaki standında 20’nci yılına özel bir kokteyl düzenledi. 100 civarında davetlinin ilgi gösterdiği organizasyona SSAB adına, Türkiye Genel Müdürü Lemi Özden ev sahipliği yaptı. Bunun yanı sıra Türkiye’nin üretici firma potansiyelinin yüksek olması da SSAB için önemini önemli hale getiriyor.
Komatek Fuarı’nda gerçekleşen müşteri etkinliğinde Türkiye pazarındaki önemli iş ortakları ile bir araya geldiklerini ifade eden Özden, bu organizasyonda SSAB’nin Türkiye’de malzeme temin ettiği, hizmet verdiği, ürün ve proje geliştirdiği firmaların bir kısmının yer aldığını dile getirdi. Lemi Özden sözlerine şöyle devam etti; “Komatek Fuarı’ndaki standımızda SSAB’nin Türkiye’deki 20. yılı için düzenlediğimiz kokteylde bazı iş ortaklarımız ile bir araya geldik. Burada Türkiye’de uzun zamandır birlikte çalıştığımız firmalardan sadece bir kısmı bulunuyor. Umarım gelecek yıllarda daha fazla yerli üretici ile Türkiye sınırlarını aşan güzel işler yapmaya devam ederiz.”
 
My Inner Strenx’in en yeni üyesi MPG Makine oldu
SSAB, Komatek 2017 Fuarı’nda Strenx marka programı My Inner Strenx’in yeni üyesi MPG Makine’ye plaketini verdi. Program katılım plaketi SSAB Türkiye Genel Müdürü Lemi Özden tarafından, MPG Makine Satış Müdürü Mustafa Büyük’e teslim edildi. Ürünlerinin üretiminin büyük bir kısmında Strenx kullanıldığını ürünler üzerine “My Inner Strenx” etiketini kullanarak alıcısına ifade etme imkanı kazanan MPG firması SSAB’nin marka programı üyelerine sunduğu farklı avantajlardan da faydalanma imkanı kazandı. Vinç ve araç üstü ekipman üreticisi olan MPG Makine, yoğun şekilde SSAB çeliği kullanan firmalar arasında yer alıyor. Firma, son olarak 200 ton sınıfı mobil vinç üretimi gerçekleştirmişti.