Güney Afrika’nın sunduğu tüm maceraları deneyimleyen takımlar, “Big Five” safari sürüşünü, Cape Town’un simgelerinden Masa Dağı’nın gölgesinde eğlencenin keyfini yaşadılar. Etkinlik, eşsiz şehir manzarası eşliğinde gala yemeği ve ödül töreniyle sona erdi.

Shell Rimula Expedition Challenge’a Türkiye’de Shell Madeni Yağlar distribütörlerinden OMF Yard.Malz.Paz.A.Ş’nin bünyesinde olduğu MLS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdemir, Özgün A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özdoğan, Akcanlar Holding Başkan Yardımcısı Özcan Akcan katıldı. Kendilerine Shell Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak ve Distribütör Kanalı Satış Müdürü Sinan Küçük eşlik etti.

Global HDDEO Marka Pazarlama Müdürü Chris Guerrero, Shell Rimula Expedition Challenge ile ilgili olarak; “Cape Town’da geçirdiğimiz dört gün heyecan doluydu. Bu etkinlik, yoğun çalışan Shell Rimula müşterilerini benzersiz bir deneyim yaşamaları için bir araya getiren çok güzel bir fırsat oldu” dedi. Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak ise “Yarışmacılar, ağır vasıta araçlarına yönelik motor yağlarının en sert koşullarda nasıl çalıştığını uzman eğitmenlerin rehberliğinde doğrudan deneyimledi. Türkiye’deki distribütörlerimiz de motor yağlarımızın gücüne bir kez daha, bu kez sahada şahit oldular” diye konuştu.