Her günün kazananı

SAF Trak, özellikle inşaat alanları ya da doldurulan zeminler  üzerinde işletilen, boşaltma yapan ve kaygan zemine yönelik araçlar olmak üzere, yolda ve yol dışında giden römorklar için geliştirildi. 9 ton standart aralıkta optimize edilmiş sistem, butonla devreye giriyor. Sistem, yolculuk yönünü otomatik olarak tanıyor ve frenlere basıldığında ya da önceden tanımlanmış olan hız aşıldığında, kendiliğinden stand-by moduna geçiyor. Örneğin, çekiş gücü eksikliğinden dolayı hız düşürülürse, tahrik, stand-by konumundan otomatik olarak çıkıyor. Hidrolik tahrikli motor uzun süreli dayanıma ve düşük bakım maliyetlerine sahip ve bu nedenle, yeni römork aksının, istisnai bir şekilde uzun servis ömrü olmasını sağlıyor.

SAF-HOLLAND Filolar Avrupa Direktörü Vincent Koel, şu açıklamaları yaptı: “SAF TRAK, uzun vadede günlük işlerde karlılık sağlayan bir yatırımdır. Daha fazla yükleme imkanı sağlar ve pek çok römorkun durma noktasına geldiği zamanda yoluna devam eder. Diğer bir deyişle, kesinlikle karşılığını veren bir yatırımdır.”

 

Kolay değiştirme

Binlerce kere denenen ve test edilen SAF römork aksına POCLAIN Hydraulics’in hidrolik tahriki entegre edildi. SAF-HOLLAND’ın, off-road serisi, yapı ve inşaat endüstrisinin kendine özgü taşıma gereksinimleri göz önünde tutularak tasarlandı. Özellikle, takviye edilmiş şok emicileri sayesinde, zorlu nakliye altyapılarına uygunluk taşıyor. Yeni SAF TRAK’ın geri tepme boşluğunun SAF’ın standart römork akslarına uygunluk taşımasından dolayı, aks, çalışma halinde olan römorklarda dahi kolayca değiştirilebiliyor. Fren diskleri, fren balataları, havalı yaylar ve tekerlek rulmanları gibi yıpranan parçalar da aynı özellikte ve servislerin mevcut yedek parçaları, her iki aks için de rahatça kullanmasına izin veriyor.

Hidrolik tahriki ve zorlu arazilerde römorku destekleyen fazladan tahrik torku ile, yeni SAF TRAK, bir butona basılması sayesinde, yol dışında yararlanılan römorklar için daha iyi ve doğru bir performans ve fazladan faydalar sunuyor.

 

 

SAF-HOLLAND yeni TRAK serisini Almanya’nın Hamburg kentinde Avrupalı basın mensuplarına tanıttı. Tanıtım Toplantısına SAF-HOLLAND CEO’su Detlef Borghardt, Avrupa Asya  başkanı Alexander Geis ve  Türkiye Genel Müdürü Bilal Azizoğlu da katıldı.