Teközgen, Yeni Nesil V/Max Performans Serisi, kalite kontrol sistemi, Automatic ve Positive Card’ın detaylı olarak anlatıldığı bir sunum gerçekleştirirken, Bayram madeni yağ konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Bayram sunumunda şunları dile getirdi: “Akıllı Yağ Teknolojisi ile üretilen Petrol Ofisi Maxima binek araç motor yağları, sürücülere güvenli sürüş için en uygun koşulları sağlıyor. Maxima motor yağları sıcak veya soğuk havanın, kötü yol koşullarının, şehir içi trafik yoğunluğunun motor üzerinde yarattığı olumsuz etkileri ortadan kaldırıyor, motoru sürekli koruma altında tutuyor.”

Katılımcılar özellikle akaryakıt giderlerini kontrol altına alma konusunda büyük avantajlara sahip olan AutoMatic filo yönetimi hizmeti ile akaryakıt sektörünün en yaygın sadakat programı olan Positive Card’a yoğun ilgi gösterdiler. Gala gecesinde de bir konuşma yapan Petrol Ofisi Akaryakıt Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü Altuğ Teközgen Petrol Ofisi’nin hem yaygınlığı, hem de kalitesiyle akaryakıt sektöründeki lider konumuna dikkat çekti ve şunları söyledi: “Türkiye’nin tüm yollarında müşterilerimizin yanındayız. En son teknoloji ile geliştirilmiş, yakıt ekonomisine katkısı dünya çapında ispatlanmış, Türkiye şartlarına uygun olarak optimize edilmiş Yeni Nesil V/Max Performans serisi yakıtların yanı sıra, hayatlarına ve işlerine değer katan hizmetleri de müşterilerimize sunuyoruz. “ Petrol Ofisi, Yeni Nesil V/Max Performans Serisi akaryakıtları ile hem benzin, hem de motorinde bugüne dek elde edilen en yüksek yakıt ekonomisi değerine imza atıyor. Yeni Nesil V/Max Kurşunsuz Benzin ve Eurodizel akaryakıtlar Türkiye şartlarına uygun olarak geliştiriliyor. Müşterilere 100 litrede 4 litreye varan yakıt ekonomisi sağlıyor.

AutoMatic filo yönetimi sistemi, sağladığı avantajlarla hızla geniş bir müşteri kitlesine ulaşıyor. Araç üzerine yerleştirilen cihazlar veya araç plakalarına tanımlanmış kartlar sayesinde müşterilerine ücretsiz yakıt alımı, alım bilgilerinin raporlanması; alımı durdurma, sınırlama getirme, zamanya da bölge kısıtları atama, ürün belirleme gibi olanaklar sunuyor. Petrol Ofisi müşterileri bütün yönetim ve yetkilendirme işlemlerini internet üzerinden gerçek zamanlı olarak yapabiliyor. Raporlama hizmetleri ile araç takibi tek bir şifre ile internet üzerinden takip ediliyor. Petrol Ofisi'nin müşteri sadakat programı Positive Card ise müşterilere aldıkları akaryakıt karşılığında puan ve hediyeler kazandırıyor. Positive Card'larını anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla da eşleştirebilen kullanıcılar hem Positive Card'larına, hem de kredi kartlarına puan kazandırıyor. Petrol Ofisi, çeşitli kuruluşlarla gerçekleştirdiği işbirlikleri ile Positive Card'ın avantajlarını çeşitlendirmeye devam ediyor.