Türkiye’nin dört bir tarafından Opet Fuchs endüstriyel ve otomotiv bayilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda katılımcılar Genel Müdür Murat Seyhan’ın sektöre ve iş yaşantısına dair sunumunu izleme şansını buldu. Toplantıda 5,10 ve 20 yıldır görevini sürdüren satış temsilcileri kıdem ödüllerini Opet Fuchs Genel Müdürü ve Grup Müdürlerinin elinden aldı.

170 katılımcıyla düzenlenen toplantının ikinci bölümünde  çalışanlara  kendi alanının en önde gelen isimlerinden Mehmet Kocabaş tarafından ‘Kazanan Takımın Dinamikleri’ çalıştayı verildi. Çalıştayda yapılan çalışmalar eğlenceli anlara sahne oldu.

Toplantının son bölümünde ise katılımcılar  Otomotiv Satışlar Grup Müdürü Erçin Bıyık ve Endüstriyel Satışlar Grup Müdürü Ahmet Oral’ın sektöre ve günümüze dair sunumlarını izleme imkanı buldular.

Toplantı dışındaki günlerde futbol turnuvası eğlenceli ve çekişmeli anlara sahne oldu.  Yoğun katılımla gerçekleşen turnuva açık çim pistte gerçekleştirildi. Bileğine güvenen katılımcılar ise yeteneklerini tavla turnuvasında gösterdiler.