Güven, SSAB ile olan uzun soluklu işbirliklerini My Inner Strenx marka programı ile pekiştiriyor. Üyelere her zaman öncelikli destek sunan program, teknik geliştirme desteği, uzman desteği, pazarlama desteği ve SSAB Shape iş danışmanlarına öncelikli ulaşım gibi artılar sağlıyor. Program dahilinde My Inner Strenx logosunun üye uygulamalarda görünür halde yerleştirilmesi, ürünün yüksek mukavemetli Strenx çeliği kullanılarak daha hafif ve güçlü olmak üzere optimize edildiğini ifade ediyor. 

Strenx satışlarına ve teknik değerlendirmelerine göre belirlenen üyeler, bu aşamanın ardından marka programı operasyon kurulu tarafından yetkilendiriliyor. Üyelik kriteri olarak üyenin bir ekipman üreticisi olmasının yanı sıra uygulamanın yapısının büyük oranda Strenx ile oluşturulması şart koşuluyor. Dünyada 25 üyeye ulaşan My Inner Strenx'in Türkiye'deki ilk temsilcisi Güven'in Genel Müdür Yardımcısı Metin Kirmit, programın üretim güçlerine güç katacağına ve müşteri beklentilerini fazlası ile karşılayacaklarını inandıklarını belirtiyor. Kirmit, SSAB ile işbirliği süreçlerini ve My Inner Strenx'i şöyle anlatıyor; 

"Tedarik süresi, fiyat ve kalite anlamında bizim beklentilerimize en yakın firma SSAB..."

"Özel çelikte kaliteli ürün sunmasının yanı sıra satış sonrası destek ağı ile de fark yaratan SSAB ile uzun yıllardır birlikte çalışmaktayız. Bu çelikleri temin ederek silobas, damper ve trans mikser imalatında kullanıyoruz. SSABbizim ciddi bir iş ortağımız. Tedarik süresi, fiyat ve kalite anlamında bizim beklentilerimize en yakın firma olarak kendi alanının lideri SSAB'yi görüyoruz. SSAB’den tedarik ettiğimiz yüksek dayanımlı çelikler sayesinde üretilen araçların boş ağırlığını azaltıp araç yükleme kapasitesini maksimum seviyelere çıkarma imkanına sahibiz. SSAB'nin satış sonrasında teknik destek ekibiyle de yakın ilişkiler içinde olmamız bizim için önem arz ediyor. Bu sebeple SSAB ile çalışmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Yeni dahil olduğumuz My Inner Strenx programının, üretim gücümüzü maksimuma çıkarması ile birlikte marka bilinirliğimizi ve markamıza olan güveni de pekiştireceğine inanıyoruz. Üyeliğimiz konusunda ilk tepkilerin de olumlu olması sebebiyle verdiğimiz karardan oldukça memnunuz."