Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen My Inner Strenx programı, Türkiye’de Betonstar, Hidrokon, Güven gibi yenilikçi ve kendi alanında öncü şirketlerle büyüyor. Program, paydaşlarına Strenx’in son kullanıcılara pazarlanması alanında birçok destek sunarken daha güçlü ve daha hafif ürün üretebilen üye şirketler arasında rekabet sahası da yaratıyor.

Malzeme seçimi ile üretim yönteminin SSAB tarafından sertifikalandırılması dolayısıyla güven duygusunu güçlendiren ve üyelere her zaman öncelikli destek sunan My Inner Strenx, teknik geliştirme desteği, uzman desteği, networking ve eğitim desteği, pazarlama & reklam desteği ve SSAB Shape iş danışmanlarına öncelikli ulaşım gibi artılar sağlıyor. Program dahilinde My Inner Strenx logosunun üye uygulamalarda görünür halde yerleştirilmesi, ürünün Strenx çeliği kullanılarak daha hafif ve güçlü olmak üzere optimize edildiğini ifade ediyor. Aynı zamanda programa üye olan paydaşların tüketicilerine güçlü bir marka ile yan yana durabilme prestiji de sağlayan marka programları, ürünün etkili pazarlanması sağlarken, satış sonrası hizmetlerde de daha yüksek bir etkileşimi mümkün kılıyor.

Üye firmalar, ince bir elemeden sonra programa dahil oluyor

Üyelerin zor bir süreçten geçerek programa dahil olmalarını sağlayan SSAB marka programları sürekli denetimleri de beraberinde getiriyor. Strenx satışlarına ve teknik değerlendirmelerine göre belirlenen üyeler, bu aşamanın ardından marka programı operasyon kurulu tarafından yetkilendiriliyor. Üyelik kriteri olarak üyenin bir ekipman üreticisi olmasının yanı sıra uygulamanın yapısının büyük oranda Strenx çeliği ile oluşturulması şartı koşuluyor.

Üretimde ağırlığı azaltmak için pazarın ihtiyaç duyduğu özelliklerdeki tek yüksek dayanımlı çelik olan Strenx, kendi alanında öncü konumda yer alıyor. Strenx’in üstün özellikleri ve My Inner Strenx programının kalite gerekliliklerinin birleşimi, çok yüksek performans ve güvenlik beklentilerini karşılayan ürünlerin üretilebilmesine olanak sağlıyor. Maksimum performans ve sürdürülebilirlik artılarıyla geliştirilen Strenx, müşteri performansını artırmak için sunulan boyutsal aralık, farklı çelik türleri kapsamı, teknik destek ve garanti avantajıyla sektörde pazar lideri konumunu koruyor. 600-1300 MPa arasında akma mukavemetine ve 0,7-160 mm arasında kalınlığa sahip olan Strenx çeliğin ürün yelpazesi, farklı şekillerde ve boyutlarda sıcak haddelenmiş levha ve rulo malzemelerin yanı sıra, soğuk haddelenmiş rulo, boru ve açık profilleri kapsıyor. Piyasadaki yüksek dayanımlı çelikler arasında en kapsamlı ve gelişmiş portföyü sunan Strenx, iş makineleri ve ekipmanlarının kullanım ömrünü uzatırken aynı zamanda ağırlığı en aza indirerek maliyetleri önemli ölçüde azaltan bir üretim malzemesi olarak dikkat çekiyor.