FC Barcelona’nın “Resmi Lastik Sponsoru” ve 4 branştaki salon takımlarının ana sponsoru olan Lassa, Barcelona’da açtığı amiral mağazasında FC Barcelona Lassa takımlarının başarılı oyuncularını ağırladı.

Hem kendileri hem de aileleri için emniyetli sürüşün ve yol güvenliğinin büyük önem taşıdığının farkında olan hentbol ve paten hokeyi takımlarının kaptanları Víctor Tomás ve Aitor Egurrola ile basketbol ve hentbol takımları oyuncuları Marcus Eriksson ve Viran Morros, Lassa’nın Barcelona’daki ilk mağazasına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek lastiklerinin rutin bakımlarını yaptırdı.  

Brisa Uluslararası Pazarlama ve Satış Direktörü Halit Şensoy, FC Barcelona Lassa takımlarının yıldız oyuncularının markaya olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, “Lassa uzun yıllardır global pazarlarda istikrarlı bir büyüme gösteriyor. FC Barcelona ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile markamıza gösterilen ilgi daha da artıyor. Bunda FC Barcelona’nın başarılı oyuncularının bir numaralı tercihi olmamızın ve bize duydukları güvenin büyük etkisi var” dedi.