Başarının altın anahtarının takım çalışması olduğuna inanan İntermobil yöneticileri ve çalışanları, hep birlikte sürdürdükleri ve 60. yılına taşıdıkları bu serüveni kutlamak üzere 11 Aralık 2014’te çok özel bir gecede bir araya geldi.

İntermobil ofisinde düzenlenen bir kokteyl ile başlayan kutlamalar, İntermobil çalışanları tarafından 41 yıldır İntermobil yönetiminde olan Nadine Perahya’ya yapılan, herkese oldukça duygusal anlar yaşatan sürpriz videolar ve plaket töreni ile sürüp sonrasında da seçkin bir mekanda İntermobil ekibi için organize edilen yemekle geç saatlere kadar devam etti.

Bir aile şirketi olmanın samimiyetini hiç yitirmeyen ve bunu uluslararası başarılarla taçlandıran İntermobil’in 60. yıl pastası şirketin kurucusu Jozef Papo’nun eşi ve Yönetim Kurulu Başkanı Nadine Perahya’nın annesi  tarafından kesildi.

60 yıllık serüven!

Türk otomotiv sektörünün gelişimine ve değişimine ayak uydurarak farklı ülkelerden lider yedek parça üreticilerinin temsilciliğini yapmakta olan İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Ticaret A.Ş. 1954 yılında Jozef Papo tarafından İstanbul’da kuruldu. Kuruluşundan 19 yıl sonra bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı Nadine Perahya’nın da yönetime katılmasıyla her gecen gün büyüyerek yoluna devam eden İntermobil, 10 yıl önce Genel Müdür Rıfat Perahya’nın da katılımıyla 2014 yılında 60. yılını tamamladı.

60 yıl boyunca yeniliklerin ve kalitenin takipçisi olan İntermobil’in çatısı altında pek çok dünya devi bulunuyor. WABCO,  HELLA, BEHR HELLA SERVİCE,  CONTİNENTAL VDO, VALX,  HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS, VDL WEWELER, WABCOWÜRTH, HIAB ve HELLA GUTMAN SOLUTIONS markaları ile kurulan  iş birlikleri sürekli yükselen bir grafikle devam ediyor. HELLA ile 22 yıldır devam eden iş birliğini de 1 Ocak 2009’dan bu yana ortaklık seviyesinde devam ettiriyor.