Mobil aplikasyon uyumlu

Eğitimler ile yetkili bayilerine sürekli gelişim olanakları sağlayarak, sosyal ve ticari hayatlarına değer katmayı amaçlayan Continental, bilgilerin kalıcılığı ve kolay erişimi için de bir aplikasyon geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Akıllı telefon ve tabletlere indirilebilecek bu aplikasyon sayesinde Continental çalışanları ve yetkili satıcıları “Conti Akademi” çatısı altında verilen tüm eğitim sunumlarına kolayca erişebilecek

Yirmişer kişilik gruplara fazlar halinde verilen eğitimler hakkında bilgi veren Continental Türkiye Satış Direktörü Teoman Görgün “En iyi üründen en iyi randımanı almak onu doğru zamanda ve doğru yerde kullanabilmekle mümkün oluyor. En kaliteli lastiklerin üreticisi olarak ürünlerimizi uygun araç ve donanım ile buluşturmak sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Bu vizyon doğrultusunda bayilerimizin müşteri ihtiyaçlarını doğru yönetebilmeleri bizim için bazen en iyisini üretmekten daha önemli olabiliyor… Continental donanımı ve hizmet anlayışının bir yansıması olan Conti Akademi, yetkili satıcılarımızın yetkinliklerini daha da geliştiriyor” dedi.

Continental, eğitimler sonrası katılımcılara yönelik yaptığı anketler ile onların eğitime dair görüş ve yorumlarını alıp eğitimlerin yapısını daha iyi taşımak için çalışıyor. Bu sayede yaşayan bir eğitim programını sürdürülebilir kılmayı hedefliyor.