Lassa standının gözdeleri ise çevre dostu lastik Greenways ile kış lastikleri ailesinin yeni üyesi Snoways oldu.

Her yıl düzenlenen, dünyada otomotiv sektörünün en kapsamlı etkinliklerinden biri olarak kabul edilen  ve bu yıl 84. Düzenlenen Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’na 6. kez katılan Lassa, kamyonetler, minibüsler, 4x4 araçlar ve otomobillere yönelik yaz ve kış lastiklerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Lassa standının bu yılki gözdesi, TÜV SÜD onaylı iki yeni modeli olan ‘Greenways’ ve ‘Snoways 3’ oldu. Lassa’nın ilk çevre dostu lastiği olan Greenways, yakıt verimliliğini artırmak ve emisyonları azaltmak için özel olarak tasarlandı. Kış lastikleri ailesinin en yeni üyesi Lassa Snoways 3 ise sürücülerin, kışın yaşanan her türlü olumsuz hava koşullarının üstesinden gelmesini sağlayan özel yapısı ile ziyaretçilerden tam not aldı.

Lassa standında, ultra yüksek performans serisinin en beğenilen ürünü olan Phenoma ile üstün yol performansı ve asfaltta sessiz sürüşüyle öne çıkan, sportif bir tasarıma sahip olan Competus H/P lastiklerinin de tanıtımı yapıldı. Ayrıca ziyaretçiler, her türlü yolda üstün performans sağlamak üzere tasarlanan Impetus REVO’yu da yakından incelediler.

Lassa Uluslararası Satış ve Pazarlama Yöneticisi Halit Şensoy, fuarla ilgili olarak “Greenways ve Snoways 3 gibi yüksek kalitede iki ürünümüzün tanıtımını, otomotiv sektöründeki profesyonellerin ve otomobil tutkunlarının buluşma noktası olan Cenevre Motor Show’da gerçekleştiriğimiz için gururluyuz.  Son teknolojiyle geliştirdiğimiz her iki ürünümüzde de müşterilerimize üstün performans, geliştirilmiş güvenlik sunarak değer yaratmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.