Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, filo müşterilerine özel hizmet ve çözüm paketi Profleet’in uygulanmasında görev alan Profleet Danışmanları’yla “En İyiler Bir Arada” toplantısında bu yıl 5. kez buluştu. 9-11 Nisan tarihleri arasında Antalya, Cornelia Diamond Otel’de gerçekleşen toplantıya 116 Profleet danışmanı ve Brisa çalışanları katıldı.

 Toplantıda Profleet kapsamında ticari müşterilere özel geliştirilen ‘Müşteri Değer Önermeleri’ paketleri Profleet Danışmanları ile paylaşıldı. Bu paketlerin filolara en iyi ve en verimli şekilde sunulması için Android cihazlara yönelik tasarlanan CVP+ isimli uygulamanın da tanıtımı yapıldı. Bu uygulama ile birlikte, filoların operasyon maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanması ve ihtiyaçlarına göre en doğru çözüm paketleri sunulması amaçlanıyor.

 Brisa, filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştirmek amacıyla geliştirdiği Profleet filo yönetim modeliyle Ürün, Servis, Program ve Bilgi/Danışmanlık başlıklarında filo müşterilerinin operasyonlarını minimum maliyetle yönetebilecekleri, sürdürülebilir çözümler üretiyor. Profleet ile filoların sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerinin yükseltilmesi hedefleniyor. Brisa Profleet paketiyle ürün ve mekanik servis desteği yanında eğitim, bütçe, merkezi faturalama, danışmanlık, yol yardımı, envanter yönetimi, online programlar ve tüm servis ve hizmetlerin düzenli olarak raporlanması ile bu giderlerde tasarruf yapılmasını mümkün kılıyor. Yapılan son ölçümler; lastik ömrünü ortalama yüzde 15 arttırdığı gözlenen Profleet hizmetlerinin yakıt kullanımını da yüzde 5 oranında azalttığını ortaya koyuyor. Profleet kapsamında sunulan ProPratik, Mobilfix, Bandag ve ProBox hizmetleri ile bugüne kadar toplamda yaklaşık 400 milyon TL değerinde tasarruf sağlandı.