Madeni Yağ sektörünün lider firmalarından Opet Fuchs ile bölgenin önde gelen kuruluşlarından As-Kim bu işbirliği sonucunda 2017 yılı Nisan ayından itibaren İzmir ve Manisa illerinde geniş dağıtım ağı ve tecrübeli teknik ekibi ile müşterilerine çok daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Endüstriyel yağlarda metal işleme ve kesme sıvıları gibi pek çok özel uygulamada pazar liderliği bulunan Fuchs markalı ürünlerin As-Kim’in bölge distribütörlüğünde daha da güçlenerek devam etmesi amaçlanmaktadır.

AS-KİM Hakkında

Şubat 1996 yılında kurulan As-Kim boya ve Kimyasal Ürünler Pazarlama San. Tic. A.Ş, 1989 yılından bu yana boya pazarında deneyimli teknik kadrosu ile Dyo ve Dewilux Sanayi Boyaları Ege bölgesi temsilciliğini yapmaktadır. Sanayimizin her türlü ihtiyaçlarını teknik olarak tam ve doğru algılayarak uygun ürünü, hızlı servisi ile pazarlama faaliyetlerini yürütmektedir. Verimliliği sürekli arttırabilmek için; insan, kalite ve maliyet odaklı diyaloglarımız ayrıca müşteri beklentilerini karşılayan hizmetlerin sunulmasını sağlamaktadır. AS-KİM, 20. yılında 300 m2 alandan, 1.000 m2 kapalı alana sahip yeni işletme binasında hizmet vermektedir.