Yurtiçi Kargo, soğuk kış mevsiminin başladığı bu son günlerde, müşterilerinin gönderilerini sınırların ötesindeki sevdiklerine daha ekonomik yollarla ulaştırabilecekleri yeni bir kampanyaya imza attı. Yurtiçi Kargo, Yurt Dışı Kış Kampanyası kapsamında 31 Mayıs 2016 tarihinde kadar müşterilerinin uluslararası ekspres gönderilerini, yüzde 30 oranındaki fiyat avantajı ile alıcılarına teslim edecek.

Yurt Dışı Kış Kampanyası’ndan faydalanmak isteyen Yurtiçi Kargo müşterileri, kampanya süresinde toplam değeri 7500 Euro’yu ve ağırlığı 149 kg’ı geçmeyen uluslararası gönderilerini, dünyanın 230’dan fazla noktasına hızlı, güvenli ve ekonomik fiyatlarla ulaştırabilecekler.

Yurt dışı ekspres ürününde yüzde 30 oranında indirim imkanının sunulacağı, yakıt farkının ise uygulanmayacağı “Yurt Dışı Kampanyası” hakkında detaylı bilgiye, Türkiye genelinde faaliyet gösteren 800’e yakın Yurtiçi Kargo şube ve acentesinin yanı sıra www.yurticikargo.com adresinden veya 444 99 99 nolu Yurtiçi Kargo çağrı merkezinden ulaşılabilmektedir.