Lojistik Eğitim Kampı, 2010-2011 döneminde Türkiye çapındaki öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği yarışmada Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulübü olan Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından bu yıl 15-18 Aralık tarihleri arasında yedincisi düzenlenecek olan uluslararası bir eğitim programıdır.

2010-2011 döneminde bütün öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında iş ve kariyer alanında en aktif kulüp seçilen Kalite ve Verimlilik Kulübünün geleneksel hale getirdiği Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı bu sene 7. kez düzenleniyor. 2010 yılında lojistik sektörünün önde gelen isimlerinin ve yerli yabancı 120 kişinin katıldığı lojistik eğitim kampı vizyonunu koruyarak bu sene de önceki seneyi gölgede bırakacak şekilde sektörün önde gelen firmalarından OMSAN Lojistik’in desteği ile hazırlanıyor.  

Hedef 200 Katılımcı  

Lojistik ile ilgili çevrelerin görüşlerini göz önünde bulundurarak daha interaktif bir içerik sunacak olan Lojistik Eğitim Kampı adına yakışır bir şekilde gerçekten bir eğitim niteliği taşıyacak.   Bu sene İngilizce ve Türkçe paralel oturumların olacağı Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı, İngilizce ve Türkçe oturumlar ile toplamda 12 oturum olması hedefleniyor. En az 16 Çalışma Grubuyla desteklenecek oturumlar, bu sayede katılımcıların daha interaktif biçimde eğitimlere katılmaları ve oturumların desteklenmesi, hedeflenmekte. Adından da anlaşılacağı gibi eğitimin en ön planda olacağı ve tam anlamıyla eğitim kampı havasında geçecek organizasyonda eğitmenler ve konuşmacılar sektörün en önemli isimlerinden. Geçtiğimiz senelerde 30’ı yabancı olmak üzere 120 katılımcısı olan Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı, 2011 döneminde 70’i yabancı olmak üzere 200 katılımcıyı hedefliyor.   Önceki senelerde 400’ü aşan başvuru alan Uluslararası Lojistik Eğitim Kampı, katılımcılarını danışmanlık firmasının titizlikle tüm başvuruları inceleyip, karar vermesiyle belirliyor. Sizde bu seneki şanslı 200 kişiden biri olmak istiyorsanız www.facebook.com/lojistikegitimkampi adresinden bizi takip edin. Gelişmelerden ve başvuru tarihlerinden haberdar olun.