Oba’nın 70 bin ton ürününü taşıyacak

Ülkemizde Makarna üretiminde sektör lideri, Dünya’nın 2. büyük dev markası, Yan ürün taşımasında Süreç Lojistik’i tercih etti. 
İmzalanan sözleşme ile kepek, irmik gibi yan ürünler,  Ülkemizin bütün yörelerindeki Oba Makarna müşterilerine damperli araçlarla taşınacak …

Konu ile ilgili bilgi veren Süreç Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı, Oba Makarna’nın Gaziantep’te ilk defa kepek  taşıma lojistiğini outsource ettiğini, bu konuda Süreç Lojistik’in  tercih edilmesinden  son derece memnun olduğunu belirterek sözleşme kapsamında 70 bin ton ürün taşınacağını belirtti. 

Dünya devi Fagor da Süreç’i seçti

70 ülkede çeşitli yatırımları olan perakende, gıda ve endüstri alanında faaliyet sürdüren 290 şirket ve 74 bin çalışanı ile dünyanın dev şirketleri arasında yer alan İspanyol Mondragon Şirketler Grubun bir üyesi olan ONNERA GROUP’a bağlı Fagor Endüstri Türkiye’de Süreç Lojistik’i tercih etti.

Gebze’de bulunan fabrikasında  beyaz eşya, soğutma grupları ve mutfak gereçleri üreten Fagor Endüstri, ürünlerinin Türkiye’de depolanması ve dağıtımı için Süreç Lojistik ile anlaşma imzaladı.

Anlaşma ile ilgili bilgi veren Süreç Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı” Beyaz eşya ve soğutucu grubunda” dünya markası olan dev bir şirketin Türkiye’de partneri olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Gebze-Şekerpınar’da bulunan 5 bin metrekarelik Fagor’a özel olarak inşa  ettikleri depolarında, her türlü endüstriyel ürünleri depolanacağını, yurt içine 81 İle makro ve mikro dağıtımı ile ihracat için iç taşıma  konusunda kaliteli bir servis hizmeti sunacaklarını ifade etti.

Özbostancı, sözleşmenin, 1.1.2016 tarihinden itibaren 3 yıllık olarak imzalandığını, ayrıca, Fagor’ un Gebze’deki fabrikasının faaliyet alanının Türkiye ile sınırlı olmadığını, Çin’deki Fabrikalarının kapanmasıyla bu bölgenin de dahil olduğu 50 ülkeyi kapsadığını da sözlerine ekledi.