Dördüncü çeyrek için 0,07 Dolar olan hisse başı kazanç ve 2015 yılı için toplamda 0,10 Dolar değerinde artış sağlayan çeşitli münferit vergi kredileri de bu sonuçlara dâhildir. 
Dördüncü çeyrekteki toplam gelir yaklaşık olarak 16,1 Milyar Dolar’a yükseldi. Gelir büyümesi, para birimindeki dönüşümler ve daha düşük ilave ücretler nedeniyle yavaşladı. Para biriminden bağımsız olarak ele alındığında gelirin geçen senenin aynı dönemiyle karşılaştırıldığında yüzde 2,4 oranında arttığı görülüyor. Öte yandan, gelir yönetimi girişimleri, tüm segmentler genelinde baz oranları geliştirmeye devam ediyor. 
UPS CEO’su David Abney “Esnek ve entegre ağımız, müşterilerle olan yakın işbirliğimiz ve UPS çalışanlarının olağanüstü çabaları bu çeyrekte muhteşem bir hizmet sunmamızı ve mali bir performans ortaya koymamızı sağladı,” şeklinde konuştu ve şunları ekledi: “Bu yılki sonuçlar, geliştirilmiş hissedar değerine ulaşmayı hedefleyen çok yıllık stratejimize dayanmaktadır.”
Rapor bazında, 2015 yılı için seyreltilmiş hisse başı kazanç 2014 yılındaki 3,28 Dolarlık değere oranla 5,35 Dolar değerindeydi. Dördüncü çeyreğin GAAP (Genel Kabul Görmüş Muhasebe İlkeleri) seyreltilmiş hisse başı kazancı ise, 2014 yılı dördüncü çeyrek için seyreltilmiş hisse başı kazanç olan 0,49 Dolar’a karşılık 1,48 Dolar değerindeydi. 2015 yılı dördüncü çeyrek sonuçları, daha yüksek bir iskonto oranıyla kısmen denkleştirilmiş olan, planlanandan daha düşük malvarlığı getirisini tespit etmek amacıyla 79 milyon Dolarlık gayri-nakdi, vergi sonrası piyasaya göre değerleme yapılan emekli maaşını da içermekte. Geçen yılki dönemde şirket, emeklilik maaşındaki piyasaya göre değerleme yapılan ücretler ve belirli sağlık hizmeti sorumluluklarının devri ile bağlantılı olarak 692 milyon Dolarlık gayri-nakdi vergi sonrası ücret bildirdi. 
UPS dördüncü çeyrekte, geçen sene aynı döneme oranla yüzde 1,8’lik artışla 1,3 milyar paket teslimi gerçekleştirdi. 2015 takvim yılı içinse şirket, 2014 yılına göre yüzde 2,1’lik bir artışla 4,7 milyar paket teslimi gerçekleştirdi. UPS, 2015 yılının en yoğun sezonunda 612 milyon paket teslimatı yaptı.