Geçtiğimiz haftalarda başarılı performansının bir ödülü olarak Asya’da “Yılın en iyi hava kargo taşıyıcısı” seçilen Turkish Cargo; ilaç taşımacılığı konusunda vermiş olduğu hizmetin kalite göstergesi olarak ısı kontrollü konteyner sağlayıcısı  Envirotainer'dan iki yeni istasyon için daha (Brüksel ve Atlanta) Kalifiye Envirotainer Tedarikçileri (QEP) Akreditasyonu aldı.
QEP akreditasyonuna sahip olduğu sekiz istasyonda (Mumbai, Frankfurt, Haydarabad, Seul, İstanbul, Tel Aviv, Brüksel, Atlanta) soğuk zincir taşımacılığı gerektiren medikal ürünleri dünyanın en büyük ilaç şirketlerine ulaştıracak olan Turkish Cargo, müşterilerine daha yüksek kalitede hizmet sunarken mevcut iş potansiyelinin artmasına da olanak sağlayacak.
İlaç ve medikal malzeme içerikli gönderiler için oluşturduğu özel ürünü ile Turkish Cargo, uluslararası hava kargo taşıma ağı kapsamındaki 300’den fazla noktaya hizmetlerini genişletmektedir. Turkish Cargo Envirotainer konteynerlerini 2015 yılından bu yana kullanmakta ve sevkiyat kalitesini dünyanın en büyük ilaç şirketleriyle buluşturuyor.