Gerçekleştirilen araçların teslimat törenine, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tek Speed Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tekin ve DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı.
Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün benim için çok özel bir gün, bunun öncelikli nedeni taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından biri olan, Kayseri merkezli Tek Speed Uluslararası Nakliyat’a teslimat töreni geçekleştiriyor olmamızdır. Hüseyin Bey ile yıllardır süren dostluğumuzun ve karşılıklı olarak devam eden olumlu iş birliğimizin, ileriki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.
Tek Speed Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tekin yaptığı açıklamada; “Firma olarak Tırsan’ı tercih etmemizin öncelikli nedenlerinin başında, Tırsan markasına duymuş olduğumuz güven, %100 yerli sermaye olması ve her koşulda firmamıza vermiş olduğu kaliteli hizmetleridir” dedi.
Tekin sözlerine şu şekilde devam etti “Biz ağırlıklı olarak uluslararası alanda müşterilerimize hizmet veren bir firmayız. Bundan dolayı araç alımları yaparken müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek ürünleri tercih ediyoruz. Tırsan’ın Türkiye’de Perdeli Tenteli segmentinde pazar lideri olması ve yine intermodel taşımacılığa uygun, pazarın en donanımlı ve en güçlü treylerlerinin Türk mühendisler tarafından üretiliyor olması da tercihlerimizde oldukça etkili oldu. Öte yandan Tırsan’ın tren yüklemeli araçları sayesinde uluslararası taşımalarımızda yakıt ve tamir bakım masrafı, lastik, şoför ve işletme maliyetlerini minimum seviyeye indirmemiz de bizim için oldukça memnuniyet verici” ifadelerini kullandı.
Merkezi Kayseri olan Tek Speed Uluslararası Nakliyat, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere; kara, deniz, hava, multimodal, kombine ve proje taşımacılığı alanında lojistik hizmeti veriyor.