12 Mayıs'ta İstanbul Hilton Bomonti Otel'de Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 2016 kapsamında düzenlenen Gala Gecesi’nde sahiplerini bulan Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri 2016’da Mars Logistics Yılın Lojistikte Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kurulduğu günden bu yana aydınlık bir ülke yaratmanın ancak genç nesillere eğitim alanında destek ile mümkün olacağı bilinciyle hareket eden Türkiye’nin lider lojistik şirketi Mars Logistics liderliğinde düzenlenen “Lojistik Vaka Yarışması”  sektörde yarattığı farkındalık ile Yılın Lojistikte Sosyal Sorumluluk projesi seçildi. Lojistik Vaka Yarışması, öğrencilere eğitim hayatlarında kazandıkları bilgi birikimlerini uygulama olanağı yaratmanın yanında lojistiğin ve tedarik zincirinin farklı yönlerinde araştırma ve analiz yaparak kendilerini geliştirmelerine de destek oluyor.

Mars Logistics adına ödülü alan Genel Müdür Ali Tulgar: ” Mars Logistics olarak sosyal sorumluluk projelerinde birincil önceliğimiz daima eğitim olmuştur. Bu yaklaşımımızın önemli bir parçası olan ve bizim için artık bir gelenek haline gelen Lojistik Vaka Yarışması’nın bu yıl 13. Sünü düzenliyoruz. Lojistik zeka, ekip çalışması, proje yönetimi gibi pek çok donanıma hakim olmayı gerektiren ayrıca lojistik sektörünü yakından tanıma ve analiz etme imkanı sunulan Vaka Yarışması sektöre yapılan büyük bir yatırımdır. Bu sebeple bugün aldığımız ödül bizler için büyük anlam ifade ediyor. Önümüzdeki dönemlerde de sosyal sorumluluk projelerindeki hassasiyetimizi arttırarak sürdüreceğiz. Emeği geçen herkese takdirlerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.”