Ofis, Zagreb’den Sırbistan’a giden otoyol üzerinde, Zagreb Giriş Gişelerini geçtikten 2 km sonra Jezevo’da yer alan Türkiye yönündeki ilk Otoyol Dinlenme ve Park Alanı  içerisinde yer alıyor. Hırvatistan-Sırbistan sınırına 3 saat mesafede olup beyan yazımı konusunda önemli bir zaman avantajı oluşturacak. SGS TransitNet yetkilileri, 7 gün 24 saat hizmet verebilecek şekilde donatılmış olan ofiste, aynı zamanda bir Türk personellerinin de çalıştığını belirtiliyor.  

Almanya, Bulgaristan, Fransa, İtalya, Macaristan, Polonya, Romanya, Litvanya, Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan ve Türkiye’de Asıl Sorumlu olan SGS TransitNet, Zagreb ofisi sayesinde Hırvatistan ve Sırbistan’dan direk Türkiye’ye beyan sunma hizmetini SGS müşterileri için oldukça kolaylaştırıyor. Şeffaf fiyatlandırma anlayışı ve operasyonel verimliliği ön planda tutan SGS TransitNet, Zagreb ofisi ile ülkemiz lojistik sektörüne önemli bir rekabet avantajı yaratacak.

Avrupa’dan Hırvatistan-Sırbistan güzergahını kullanarak Türkiye’ye taşıma yapan tüm araçların geçiş noktası üzerinde olan SGS TransitNet Zagreb Ofisi sayesinde, artık çok ekonomik koşullarla Türkiye’ye yönelik T2 beyanı açmak mümkün olacak.