Sanayi ve sağlık için gaz, teknoloji ve hizmetlerde dünya lideri olan Air Liquide’in HSE (Sağlık, Emniyet ve Çevre) birimi tarafından her yıl Avrupa çapında verilmekte olan HSE ödülüne, 2014 yılı için Air Liquide Türkiye layık görüldü.

Air Liquide Türkiye, 2010 yılında operasyonun başlangıcından bu yana Air Liquide araçları ile tüm taşımacılık faaliyetlerinin kazasız olarak gerçekleştirilmiş olması nedeniyle almış olduğu ödüldeki payı ve desteğinden ötürü iş ortağı OMSAN’a teşekkür belgesi verdi.

OMSAN Lojistik Yurtiçi Karayolu Satış ve Operasyon Müdürü Nevzat DALGIÇ, operasyonlarında hiçbir ceza puanı veya uygunsuzluk bildirimi almamaları sebebiyle kısa bir süre önce sürücülerinin Air Liquide Türkiye tarafından ödüllendirilmesinin ardından şimdi de aldıkları bu teşekkür belgesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Müşteri memnuniyetinin sağlanmasının yanında bu memnuniyetin sürdürülmesini de çok önemsediklerini belirten DALGIÇ,  aldıkları teşekkür belgesi ile operasyonlarında ulaşmaya çalıştıkları mükemmelliğin takdir edilmiş olmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi. 

- OMSAN Lojistik Yurtiçi Karayolu Satış ve Operasyon Müdürü Nevzat DALGIÇ -